To je to što me zanima!

Mijatović: Nova Ancelottijeva formacija šteti i Modriću i Realu

Real Madrid nije spreman igrati u takvom sistemu. To je nemoguće. Previše je prostora među linijama. A Luka se želi boriti za mjesto u početnoj postavi, otkriva Crnogorac
Vidi originalni članak

Iskreno, bio bih jako iznenađen da Luka Modrić ne zaigra protiv Napolija. Ova utakmica zahtjeva iskustvo i mirnoću. A Luka to posjeduje, kazao je Predrag Mijatović u radijskom programu "El Larguero", prenosi Marca.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Modrić je, podsjetimo, zadnje dvije utakmice Reala odgledao s klupe za pričuve, što mu se dogodilo prvi put od dolaska u Madrid. Posljednje minute Luka je dobio u gradskom derbiju protiv Atletica, kada ga je Carlo Ancelotti izvadio na poluvremenu. Crnogorac je stao u Modrićevu obranu i ustvrdio da Modrić nije igrao na svojoj prirodnoj poziciji.

2. KOLO LIGE PRVAKA Modrić kod prvaka Italije: Evo gdje gledati sve utakmice LP-a

SPUSTIO LOPTU NA ZEMLJU Ancelotti objasnio zašto je Luka Modrić na klupi: Jasno mi je zašto to mnoge iznenađuje...

- Luka je fizički jako dobro, znam to. On je veliki profesionalac. Ali sada prolazi kroz nešto što praktički još nije iskusio u karijeri, dvije utakmice bez zagrijavanja i igranja.

Bivši igrač Reala, a kasnije i zaposlenik kluba kojeg Marca opisuje kao "jednog od ljudi koji najbolje poznaju Modrića", ističe razloge nezadovoljstva hrvatskog maestra.

- Ne osjeća se kao nezamjenjivi starter, i to ga očito muči. On je kompetitivan dečko koji uvijek želi igrati. I mislim da može puno pridonijeti. Ali, odluka je na treneru.

TEŠKI DANI ZA MAESTRA Video koji je rastužio navijače: Modrićev pogled otkriva sve

Mijatović je mišljenja da Modrić možda neće igrati kao proteklih godina, no ako ga Ancelotti stavi na njegovu prirodu poziciju, odigrat će jako dobro. Crnogorac kritizira novi Realovu tzv. "dijamant" formaciju (4-1-2-1-2) i tvrdi da, ako Real želi promijeniti formaciju, to mora biti 4-4-2.

- Ne šteti ona samo Modriću. Šteti čitavoj momčadi. Real Madrid nije spreman igrati u takvom sustavu. To je nemoguće. Previše je prostora među linijama. Za neke formacije trebaš imati igrače za te formacije, a ja mislim da Real ima potpuno drugačije igrače.

Iako u medijima kruže informacije kako bi Modrić mogao napustiti Santiago Bernabeu već u zimskom prijelaznom roku, Crnogorac tvrdi da Modrić ne razmišlja o odlasku.

INTER ŽELI HRVATSKOG MAESTRA Mijatović: Messi će se uključiti u dovođenje Modrića u Ameriku!

- On se želi boriti, vjeruje da može doprinijeti momčadi. Osjeća se dobro. Iako, do prijelaznog roka je tri mjeseca, puno je utakmica ispred nas i situacija se može promijeniti nabolje, ali i nagore. Vidjet ćemo. U ovom trenutku Modrić se želi boriti za svoju situaciju u Realu i želi biti starter - objašnjava Mijatović.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 03.10.2023.

    Slažem se da Modrić nije igrao na prirodnoj poziciji i da je za neuspjeh kriv trener ! Već je to pokušavao i nije uspjelo (kad je stavio Modrića na centralnu špicu ) !

  • žkime 03.10.2023.

    Pa normalno da se mora boriti za svoje mjesto u momčadi,uvijek je i trebao kao i svi ostali.

Komentiraj...
Vidi sve komentare