To je to što me zanima!

Mijo Caktaš propustit će derbi: Nisam zaslužio taj treći karton

Hajduk će protiv Dinama biti bez jednog od najboljih igrača. Mijo Caktaš dobio je treći žuti karton. Vjeruje kako "bili" i bez njega mogu i priželjkuje pobjedu u derbiju
Vidi originalni članak

Stvarno mi je krivo, pruža nam se lijepa prigoda da se pobjedom u derbiju izjednačimo s Dinamom na vrhu ljestvice, a ja ne mogu igrati zbog tri kartona. Pogotovo jer taj treći karton nisam zaslužio, nikad ne simuliram, pa nisam ni ovoga puta, rekao je Hajdukov reprezentativac Mijo Caktaš.

U posljednjih pet sezona, Dinamo bi se nakon četvrtine prvenstva u pravilu već odvojio na “pristojnu” razliku, koju Hajduk više nije uspijevao dostići. Samo jednom, na početku pretprošle sezone, Tudorov Hajduk se nakon pobjede u derbiju približio na bod zaostatka. Pobjedom sljedeće subote u derbiju, Splićani bi otišli korak dalje, izjednačili bi se s Dinamom na vrhu, ali Burić će morati sastaviti momčad bez “kartoniranog” Caktaša.

- Šteta, svi živimo za ovakve utakmice pred punim tribinama, za derbije s Dinamom, ali ovaj put me neće biti. No vjerujem da momci mogu i bez mene, vraća se moj Dugopoljac Andrija Balić, neka on ovoga puta bude u glavnoj ulozi, kao Pašalić, koji je zabio dva gola u derbiju 2013. - zaželio je Caktaš.

"Modre" u uvertiri derbija čeka Arsenal na otvaranju Lige prvaka, sigurno da još ne razmišljaju o Hajduku, u Poljudu ih čeka paklena atmosfera i Hajduk željan revanša za dva zadnja poraza u sudačkoj nadoknadi.

Idi na 24sata

Komentari 71

  • Duke Spalato 17.09.2015.

    Moj Mijo, da si i na klupi prisidia cilu utakmicu, dobia bi karton, nemoj bit naivan. Sve je pod kontrolom s vrha, tako da tia-ne tia, derbi ne bi igra.

  • komentator 2 15.09.2015.

    oprosti. sigurno si plačenik pa te ovo jeko povrijedilo.

  • bbbdado 15.09.2015.

    Pretjerali ste s Caktašem i kartonom

Komentiraj...
Vidi sve komentare