To je to što me zanima!

Milan čeka Juve: Ne bojimo se nikog dok imamo Shaarawyja

MILAN SE DIŽE Nakon velike pobjede protiv Anderlechta u Ligi prvaka, igrači Milana najavili su i pobjedu u velikom derbiju protiv Juvea. Unatoč tome što im fali pola momčadi
Vidi originalni članak

Nakon 13 odigranih kola Milan ima šest poraza, isto koliko je imao u cijeloj prošloj sezoni. Uoči dolaska Juvea imaju i dosta ozlijeđenih igrača, ali i pregršt optimizma.

- Milan je na San Siru protiv svake momčadi favorit, tako i protiv Juventusa - optimističan je trener Allegri.

Još do prije nekoliko dana trener Milana bio je potpuno depresivan, bilo je pitanje dana kad će dobiti otkaz, ali pobjeda protiv Anderlechta sve je promijenila.

- U Ligi prvaka ispunili smo primarni cilj, vjerujem da će nam i u prvenstvu krenuti i kako ni ono nije izgubljeno - rekao je Milanov strateg uoči večerašnjeg derbija.

Optimističan je unatoč činjenici da mu nedostaje veliki broj igrača. No, bitno da je jedan zdrav i u odličnoj formi.

Stephan El Shaarawy je dosad zabio deset golova u Seriji A i prvi je strijelac prvenstva.

- Zaista igra čudesno. Ako će biti takav i protiv Juventusa, nemamo se razloga bojati za rezultat - smatra Milanov branič De Sciglio.

Derbi se igra u 20.45 sati.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • deco 25.11.2012.

    podsjeća me na Robinha dobar igrac, odlična tehnika a slabiji od mene u duelu, nadam se da sam u krivu al s ovakvim predispozicijama u modernom nogometu tesko je igrati na visokoj razini non stop, ja te nisam otkrio u manageru tak da ne vjerujem da me mozes iznenaditi hhh

  • mps1899 25.11.2012.

    Uz suca Nicolu Rizzolija juventus će svakog dobit..pogodite tko je sudio utakmicu na San Siru kad Milanu nije priznat Muntarijev gol ...još onaj lopov conte..pa sav gnoj talijanske mafije je skupljen u tom juventusu..uživajte u krađi :) FORZA MILAN!

  • ecimir 25.11.2012.

    Milan ne igra dobro. Ostao je bez ključnih igrača, a pridošlice se teško uklapaju u igru. Oni koji su prošlu sezonu igrali dobro su katastrofa primjerice Nocerino , Mexes i Boateng. Krivica ide i Allegriju koji ima novi tim i svaku tekmu drugu postavu stavlja, normalno da se ne mog uigrat. Navijam za Milan i bojim se Juventusa veceras.

Komentiraj...
Vidi sve komentare