To je to što me zanima!

Milan kupuje Rebića! Gazidis je spreman platiti 25 milijuna eura

Gazda Gazidis je posve uvjeren: Ante Rebić više ne smije biti igrač na posudbi nego 100% Milanov napadač. O tome je obavijestio i Eintracht i igračeve zastupnike
Vidi originalni članak

Pola Milanovih golova ove godine nosi hrvatski potpis. Ante Rebić: osam golova u Serie A, po jedan gol i asistencija u talijanskom Kupu. I dok je Zlatan Ibrahimović bio zdrav i na travnjaku, Rebić je pokazivao da je jedan od daleko najjačih Milanovih aduta.

POGLEDAJTE VIDEO: Rebićeva inicijacija u Milanu uz Grdovića

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

'Vatreni' napadač u Milanu je na posudbi iz Eintrachta, u Frankfurt bi se trebao vratiti istekom ove razvučene sezone, ali i nesređenoj upravi kao što je Milanova (već neko vrijeme: bez Zvone Bobana) postalo je jasno da se hrvatskog majstora treba zadržati.

I gazda Ivan Gazidis je, piše mega-tiražna Gazetta dello Sport, ne samo spreman iskrcati cca. 25 milijuna eura da definitivno otkupi Rebićev ugovor od Eintrachta nego je o tome već obavijestio i Nijemce i igračeve zastupnike!

Lako moguće da je jezičac na vagi bilo i mišljenje Ralfa Rangnicka, njemačkog trenera koji od sljedeće sezone u Milanu preuzima ovlasti i glavnog trenera i sportskog direktora, a Rebićeve su mu kvalitete odavno i predobro poznate još iz Bundeslige.

A Talijani su se s klasom iz Vinjana upoznali nakon Nove godine kad je Ante svjetski proigrao, zabio osam golova u Serie A od 18 Milanovih (dodao jedan i u kupu). Za svaki mu je trebalo u prosjeku 79 minuta, dok je ispred njega samo Cristiano Ronaldo s prosjekom od 69 minuta! Iza Rebića su Atalantin Josip Iličić (89) i Lazijev Ciro Immobile (95), inače najbolji strijelac lige s 28 golova.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Bud_Fox 08.07.2020.

    Spreman je dat.....ali Frankfurt nece za taj novac odobrit.

  • nenadtv1 07.07.2020.

    Svaka čast Ac Milan vs juventus 4-2 bravo Rebić

  • supporter81 02.07.2020.

    Gledam utakmicu sinoc taj branku nemoze pogodit zbog njega ponistili im prvi gol zbog zaleda najgori igrac

Komentiraj...
Vidi sve komentare