Obavijesti

Sport

Komentari 9

Milan kupuje Rebića! Gazidis je spreman platiti 25 milijuna eura

Milan kupuje Rebića! Gazidis je spreman platiti 25 milijuna eura
1

Gazda Gazidis je posve uvjeren: Ante Rebić više ne smije biti igrač na posudbi nego 100% Milanov napadač. O tome je obavijestio i Eintracht i igračeve zastupnike

VIDEO

Pola Milanovih golova ove godine nosi hrvatski potpis. Ante Rebić: osam golova u Serie A, po jedan gol i asistencija u talijanskom Kupu. I dok je Zlatan Ibrahimović bio zdrav i na travnjaku, Rebić je pokazivao da je jedan od daleko najjačih Milanovih aduta.

POGLEDAJTE VIDEO: Rebićeva inicijacija u Milanu uz Grdovića

Pokretanje videa...

00:15

'Vatreni' napadač u Milanu je na posudbi iz Eintrachta, u Frankfurt bi se trebao vratiti istekom ove razvučene sezone, ali i nesređenoj upravi kao što je Milanova (već neko vrijeme: bez Zvone Bobana) postalo je jasno da se hrvatskog majstora treba zadržati.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

I gazda Ivan Gazidis je, piše mega-tiražna Gazetta dello Sport, ne samo spreman iskrcati cca. 25 milijuna eura da definitivno otkupi Rebićev ugovor od Eintrachta nego je o tome već obavijestio i Nijemce i igračeve zastupnike!

Lako moguće da je jezičac na vagi bilo i mišljenje Ralfa Rangnicka, njemačkog trenera koji od sljedeće sezone u Milanu preuzima ovlasti i glavnog trenera i sportskog direktora, a Rebićeve su mu kvalitete odavno i predobro poznate još iz Bundeslige.

italian Serie A soccer match AC Milan Italian soccer Serie A season 2019/20

A Talijani su se s klasom iz Vinjana upoznali nakon Nove godine kad je Ante svjetski proigrao, zabio osam golova u Serie A od 18 Milanovih (dodao jedan i u kupu). Za svaki mu je trebalo u prosjeku 79 minuta, dok je ispred njega samo Cristiano Ronaldo s prosjekom od 69 minuta! Iza Rebića su Atalantin Josip Iličić (89) i Lazijev Ciro Immobile (95), inače najbolji strijelac lige s 28 golova.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu