To je to što me zanima!

Milan minimalno slavio protiv Napolija na domaćem terenu

U ostatku utakmice obje su momčadi imale nekoliko izglednih prilika za golove, pogotovo Milan, ali rezultat se sve do kraja nije mijenjao
Vidi originalni članak

U posljednjem nedjeljnom ogledu 24. kola talijanske Serie A nogometaši Milana su kao domaćini svladali aktualnog prvaka Napoli s minimalnih 1-0.

Utakmica je odlučena u 25. minuti nakon brze i točne akcije domaćeg sastava. Rafael Leao je poslao prema Theu Hernandezu odličnu asistenciju, a francuski nogometaš je efektno pogodio za tri boda svoje momčadi.

PAŠINE MAJSTORIJE Super Mario dominira: Golgeter Pašalić u vrhu je talijanske lige

U ostatku utakmice obje su momčadi imale nekoliko izglednih prilika za golove, pogotovo Milan, ali rezultat se sve do kraja nije mijenjao. U samom finišu okvir vrata je spasio domaćina. Milan je ostao na trećem mjestu ljestvice. Došao je drugom Juventusu na bod zaostatka, ali klub iz Torina ima utakmicu manje. Napoli je i dalje deveti.

Nogometaši Bologne ostvarili su uvjerljivu nedjeljnu pobjedu, na domaćem terenu svladali su Lecce 4-0. Manje od pola sata trebalo je Bologni za uvodna dva pogotka. Beukema je postigao prvi u petoj minuti, dok je u 27. Orsolini povećao na 2-0. Isti igrač je na startu drugog poluvremena bio strijelac za 3-0, dok je konačnih 4-0 postavio Danac Odgaard golom u 82. minuti.

Bologna se podigla na ljestvici te je trenutačno peta, dok je Lecce ostao trinaesti. Za goste iz Leccea cijelu je utakmicu odigrao hrvatski obrambeni igrač Marin Pongračić, dok je za Bolognu Nikola Moro zaigrao od 78. minute.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Latessa 12.02.2024.

    >>>>> Dobrodošli u najbolji intimni klub - - - - Top25.fun

  • Maggie07950 12.02.2024.

    Ocijenite moju 18+ golu fotografiju - - -> NU21.FUN

Komentiraj...
Vidi sve komentare