To je to što me zanima!

Milan po igrače u Brazil, Ederson će biti novi Kaka?

Igrač Lyona, 23-godišnji Ederson mogao bi biti prava zamjena za Kaku, pišu talijanski mediji. Direktor Milana po pojačanja je otišao i u Brazil
Vidi originalni članak

Očajan start u Seriji A, ali i u Ligi prvaka naveo je upravu Milana da potraži 'svježu krv'. Otkako su izgubili Kaku (otišao u Real) 'rossoneri' kaskaju u talijanskom prvenstvu gdje su u sredini tablice, dok su u Ligi prvaka još uvijek u šoku zbog poraza od realno gledajući, daleko lošijeg Züricha i to na svom terenu. Nakon što je otišao Kaka, Milan muku muči sa  playmakerom koji bi povezao redove. Nije to Pirlo, a niti Seedorf, Ronaldinho se još uvijek pokušava vratiti na staru formu, ali uprava Milana ne može ga čekati. Talijanski mediji pišu da bi Kakina zamjena mogao biti 23-godišnji Ederson iz Lyona.
- Ederson definitivno može biti novi Kaka. Samo, još nismo započeli pregovore oko transfera - rekao je Edersonov agent.
Direktor Milana Ariedo Braida, u potrazi za novim igračima, otputovao je u Brazil. Na meti su bili Juan Maldonado iz Flamenga, Hernanes iz Sao Paola odnosno Neymar iz Santosa. Posebno su 'rossoneri' zapeli za 17-godišnjeg napadača Santosa, Neymara, kojeg navodno traži i Juventus.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • dusansk 13.10.2009.

    Kaka prešao u Real ??? Nisam znao...

Komentiraj...
Vidi sve komentare