To je to što me zanima!

Milan 'rastavio' grb i poručio: 'Distanciranje je nova snaga...'

Distanca je nova snaga - što je u jednoj rečenici doista sažeta cijela kampanja koju liječnici i drugi stručnjaci provode diljem svijeta kako bi se borili protiv ovoga virusa koji i dalje povećava brojke svojih žrtava
Vidi originalni članak

Nakon što je Beckhamov Inter Miami na svome grbu razdvojio čaplje i tako pokazao da je distanca najbolje što možete napraviti u ovoj pandemiji korona virusa, isto je učinio i talijanski Milan. Oni nisu razdvajali nikakve životinje, ali su u potpunosti podijelili svoj grb.

'Rossoneri' su iz grba izvukli svaku pojedinu boju - crnu, crvenu i bijelu, te napisali:

- Distanca će nas sve vratiti zajedno na poseban način - stoji u objavi, a osim toga:

- Distanca je nova snaga - što je u jednoj rečenici doista sažeta cijela kampanja koju liječnici i drugi stručnjaci provode diljem svijeta kako bi se borili protiv ovoga virusa koji i dalje povećava brojke svojih žrtava u raznim državama. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • NIKE 27.03.2020.

    Nakon ove sage o virusu u velikoj većino ukida se fizički novac pod razlogom zdravstvene zaštite (uglavnom kartično plaćanje), poduzeća i ljudi se dodatno zadužuju, svijet postaje još više viralan itd. Uglavnom "tehnološki" gledano čovjeka će se još više pratiti i bilježiti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare