To je to što me zanima!

Milanovi navijači vrlo su jasni: Napravili klupsku osmrtnicu

Jedan dio navijača se odlučio na akt izrade osmrtnice Milana koji je "preminuo ovog ljeta". Izložili su osmrtnicu, cvijeće i svijeće nedaleko od vrata klupskih prostorija
Vidi originalni članak

Raskol između navijača Milana i tog uglednog talijanskog nogometnog kluba se nastavlja. Srdžba navijača se ne stišava nakon što klupski čelnici uglavnom prodaju najbolje nogometaše, a ne dovode nikoga...

Ranije su u samom klubu pristali, pod prijetnjama tužbi, isplatiti novac onim nezadovoljnim navijačima koji su ranije kupili jednogodišnje i druge trajnije ulaznice. Naime, na propagandnim materijalima Milan je za iduću sezonu uredno najavljivao u crveno-crnom dresu Ibrahomovića i Thiaga Silvu, ali je onda prodao dotični dvojac PSG-u.

Navijači su ljutito tražili novac natrag ne želeći gledati Milan bez nogometnih zvijezda i s očiglednim slabim ambicijama. Uostalom, jedan dio navijača se odlučio na akt izrade osmrtnice Milana koji je "preminuo ovog ljeta".

Izložili su osmrtnicu, cvijeće i svijeće nedaleko od vrata klupskih prostorija, uz naglasak da je "ljubav prestala".

Filippo Inzaghi preuzeo vođenje Milanovih juniora

Premda je imao namjeru nastaviti igračku karijeru još godinu dana, 39-godišnji Milanov nogometaš Filippo Inzaghi ipak se odlučio povući u trenerske vode...

Ostao je vjeran AC Milanu, u čijoj je nogometnoj akademiji dobio posao.

Sportski direktor kluba Ariedo Braida potvrdio je da je nekad ubojiti napadač u ruke dobio kadetsku (U16) momčad, koju počinje voditi ovih dana.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • It's kišing 25.07.2012.

    Slab je taj Milan već 10 godina...

  • RobertoDžalto 25.07.2012.

    ...prijelazni rok još nije završio!!!! Al´ opet teško da će Ibru i Tiaga moći nadomjestiti...Ibru nikako nisu smjeli prodati.

  • MateMandac 24.07.2012.

    @Juve_Fans_Cro_1897 Koji je prosjek gledatenja bio na Juveovin utakmicama prije 2 sezone?! A i koliko znam vise gledatelja prati Torino nego Juventus :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare