To je to što me zanima!

Mini-kockasti love četvrtfinale SP-a u Čileu protiv Njemačke!

Hrvatska U-17 nogometna reprezentacija saznala je protivnika u osmini finala SP-a u Čileu. To je aktualni europski viceprvak Njemačka koja je izgubila od Meksika...
Vidi originalni članak

Hrvatska reprezentacija do 17 godina igrat će protiv Njemačke u osmini finala Svjetskog prvenstva u Čileu. Nijemci su u posljednjem kolu u skupini imali dva boda više od drugoplasiranog Meksika, no u izravnom okršaju s Meksikancima izgubili su 2-1 i pali su na drugo mjesto što je značilo da igraju s nama.

"Mini-kockasti" osminu finala igraju u Concepcionu 29. listopada. Njemačka je aktualni europski doprvak. No Nigerija je svjetski prvak iz 2013. godine pa su je naši klinci razbili. Možda ne rezultatski (2-1), ali Hrvatska je u toj utakmici posljednjeg kola u kojoj je morala dobiti nadigrala Nigeriju u svakom segmentu igre.

- Baš smo ih razbili. Dobro smo se pripremili i pokazali da vrijedimo. Idemo po ono zbog čega smo došli, a to je medalja. Samo nas to zanima - rekao je najbolji hrvatski igrač Nikola Moro kojeg strani novinari uspoređuju s Modrićem.

Jedan iz Bayerna, trojica iz Dortmunda...

Goal je napravio usporedbu Hrvatske i Njemačke. Naši ulaze u četvrtfinale protiv favoriziranih Nijemaca koji imaju jednog iz Bayerna, trojicu iz Dortmunda, dok je najbolji strijelac iz Werdera.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • 25.10.2015.

    pobijedili smo favorite iz Nigerije...dobaz znak

  • bumba123 25.10.2015.

    medu mladim repkama cesto znaju odlucivat nijanse tako da nema laganog protivnika.samo neka igraju kako su dosada

  • hrci 25.10.2015.

    Daleko je finale a pogotovo medalja još i ne treba se s tim zamarati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare