To je to što me zanima!

Ministar ne zna, ali je teniska akademija objavila snimku: 'Nemamo Đokovića u evidenciji'

Nemamo u evidenciji da je Đoković bio u Španjolskoj. Nitko iz australske vlade nije zatražio dokumentaciju o tome, rekao je španjolski ministar vanjskih poslova
Vidi originalni članak

Odvjetnici Novaka Đokovića uspješno su na sudu osporili ukidanje vize zbog čega je prvi reket svijeta pušten iz imigracijskog Park hotela. Zbog svega su na površinu isplivale neke druge informacije, koji ne idu u prilog srpskom tenisaču. Đoković je u prijavi za vizu naznačio kako nije nigdje putovao proteklih 14 dana, dok snimke iz Španjolske pokazuju drugačije.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, posljednjeg dana 2021. "SotoTennis Academy" objavila je na svojim društvenim mrežama snimku Novaka na treningu. Ta teniska akademija nalazi su u luksuznom dijelu Andaluzije zvanom "Sotogrande", inače udaljena 30-ak minuta od Marbelle gdje Đoković posjeduje raskošnu vilu.

- Možemo potvrditi da je Novak Đoković spreman za Australian Open ako će to biti moguće - stoji u opisu snimke.

SLUČAJ JE SVE ČUDNIJI Novinar Timesa pokazao je isti Đokovićev test i dva rezultata: Prvo negativan pa pozitivan?!

Ipak, španjolski ministar vanjskih poslova Jose Manuel Albares kaže da nema informaciju o tome je li Novak posjetio Španjolsku prije odlaska u Australiju.

- Nemamo u evidenciji da je Đoković bio u Španjolskoj. Nitko iz australske vlade nije zatražio dokumentaciju o tome - rekao je Albares za Reuters.

Tko tu koga? Je li moguće da je Đoković ušao u Španjolsku bez ikakvog traga o tome ili snimke nisu autentične, odnosno snimljene u vrijeme kada su objavljene? Vrijeme će pokazati...

NOLE VS. AUSTRALIJA Politologinja tvrdi: Đoković će igrati čak i ako mu uzmu vizu. Ostala je još jedna mogućnost

Idi na 24sata

Komentari 37

  • Medenko 11.01.2022.

    iz ovog se videa moze reci i da je bio na mjesecu, Novak je mogao bez problema dobiti potvrdu da je vakcinisan ali ocito to nije htio.Drago mi je da neko tako poznat digne glas protiv svjetske diktature.

  • ZG - KAJ 11.01.2022.

    Ovaj mi se Đoković baš z.....!!

  • lilipod 11.01.2022.

    Lažljivi, pokvareni tikvan..da ne zna udarati lopticu, bio bi opančar, što bi mu pristajalo sa ovakvim ponašanjem

Komentiraj...
Vidi sve komentare