To je to što me zanima!

'Ministar obrane' Demba novi je pomoćnik Veselina Vujovića

Olimpijski pobjednik (2004.) i svjetski prvak (2003.) vraća se u veliki rukomet. Denis Špoljarić stat će rame uz rame legendarnom Veselinu Vujoviću i pomoći mu vratiti natrag ugled PPD-a Zagreb...
Vidi originalni članak

Nekada je zaustavljao sve napadače koji su ga htjeli proći, u tandemu s Davorom Dominikovićem bio je neprobojan blok, a sada iz novog ugla nastavlja profesionalnu rukometnu karijeru. Denis Špoljarić školuje se za rukometnog trenera, a prvu poslovnu priliku dobio je u zagrebačkom prvoligašu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Podsjetimo, na klupu "plinara" vratio se crnogorski stručnjak Veselin Vujović i najavio da će trener golmana, legendarni rukometni golman Mario Kelentrić, ostati na svojoj poziciji, a o svome će pomoćniku odlučiti u narednim danima. Nije mu dugo trebalo. Ubrzo je javnosti obznanjen rukometni stručnjak s, kako je Vujo naglasio, znanjem, autoritetom i karakterom, još jedan hrvatski rukometni velikan, Denis Špoljarić.

VIDEO: VUJOVIĆEVO PREDSTAVLJANJE 'Pa ovo je sramota, Zagreb je u Danskoj rasprodao svoj ugled'

MILJENIK TRIBINA Vujini 'biseri': Što da radimo u toj vukoje*ini, Bogu iza nogu?!

- Veselim se povratku u svoj klub. Brzo smo se dogovorili, a sljedeći tjedan ćemo potpisati ugovor o suradnji  - prokomentirao je za Sportske novosti Denis. 

Špoljarić je jedan od "najmirnijih" rukometaša Hrvatske što se tiče javnih istupa. Nikada se nije volio isticati izvan terena, ali ono što je pokazivao na njemu uvijek je bilo dovoljno. 

S hrvatskom je reprezentacijom osvojio zlato na Olimpijskim igrama u Ateni, te na svjetskom prvenstvu u Portugalu. Na postolje najboljih momčadi globusa stao je i 2005. u Tunisu te četiri godine kasnije u svojoj domovini, okićen oba puta srebrnom medaljom, a iz Norveške je Hrvatskoj donio i europsko srebro. 

LIGA PRVAKA Težak poraz zagrebaša: Danci su ih razbili čak deset razlike...

Najveće klupske uspjehe ostvario je u Bundesligi, u berlinskim Füchsima s kojima je osvojio Super Globe i EHF kup, a upravo ondje je nakon ozljede prije tri godine i završio igračku karijeru. Sada ga očekuje novi izazov, a  kako je i sam rekao, moglo bi biti zanimljivo.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • minus i k plus 27.09.2019.

    ministar obrane demba ba

  • pipolino 27.09.2019.

    Koji potez! Vuja je uz svu svoju genijalnost igrača u napadu, u svoje vrijeme bio i jedan od najboljih obrambenih igrača u svijetu.To vjerojatno mlađi ne znaju.I onda uzeti za pomoćnika Dempu, još jednog takvog velemajstora obrane!Svaka čast! A povratak Marija Kelentrića na mjesto trenera vratara, je najbolji potez, u tome dijelu rada. A za kraj, malo hvale, za njegove pomoćnike.I Dempa i Kele su svoju rukometnu karijeru započeli u Zaprešiću, kao i predsjednik HRS-a,Tomislav Grahovac.

  • tino2 27.09.2019.

    Nebi bilo loše da možda zaigraju i Denis i Veselin. To bi mogla biti jedina šansa za pobjedit nekoga.

Komentiraj...
Vidi sve komentare