To je to što me zanima!

Minotauro se nakon loma ruke i pauze u UFC vratio polugom!

S 36 na leđima Minotauro se bori bolje nego ikad i još itekako ima što za reći u najjačoj borilačkoj organizaciji. Arena u Riju vrhunac je doživjela nakon slavlja Silve
Vidi originalni članak

U prosincu prošle godine Frank Mir slomio mu je ruku, ali 10 mjeseci kasnije kao da se ništa nije dogodilo. Legendarni Antonio Rodrigo Nogueira, poznatiji kao Minotauro, u UFC se vratio pobjedom u svom stilu - polugom!  

U rodnom Brazilu na UFC-u 153 borio se protiv Davea Hermana. Dominirao je u 'stojci', jednom ga bacio i u 'nokdaun', a onda je Amerikanca završio polugom na ruci pred kraj 2. runde. 

S 36 na leđima Minotauro se bori bolje nego ikad i još itekako ima što za reći u najjačoj borilačkoj organizaciji. 

Arena u Riju vrhunac je doživjela nakon glavne borbe večeri. Anderson Silva 16. uzastopni put pobijedio je u UFC-u. Ovaj put je spasio priredbu uskočivši umjesto ozlijeđenog Alda pa se nije borio u srednjoj kategoriji u kojoj drži pojas, već u poluteškoj. Stephan Bonnar nije imao šanse. 

Nakon četiri minute 'prljavog' klinča Silva ga je dočekao i sjajnim koljenom u pleksus ga završio 20-ak sekundi prije kraja. Prvi put u karijeri doživio je nokaut, teško da je mogao i očekivati drukčiji rasplet kad je s druge strane Silva.

Silva i Minotauro zagrljeni su otišli u svlačionicu...

Idi na 24sata

Komentari 12

  • hok1 20.10.2012.

    Definitivno je legenda toga sporta...!

  • debruyne 14.10.2012.

    vuk dlaku mijenja, ćud nikada!

  • loki89 14.10.2012.

    izgleda da unatoc predjenoj kilmetrazi covjek je i dalje top 10 teskasa zadnje tri borbr,nokautirao je schauba,zamalo nokoutirao mira al izgubio je svojom greskom jer je mir vec bio prakticki gotov i sad herman polugu napravio,legenda

Komentiraj...
Vidi sve komentare