To je to što me zanima!

Miočić je predstavio 'man cave': Čuva novine sa svojim borbama

Stipe Miočić (37) u subotu će protiv Daniela Cormiera (41) braniti pojas prvaka teške kategorije UFC-a. Dok nije na treningu ili u vatrogasnoj postaji, Stipe uživa s obitelji u domu koji je predstavio u 'UFC Embedded'
Vidi originalni članak

Još je malo ostalo i do treće borbe između Stipe Miočića (37) i Daniela Cormiera (41), a oba su borca stigla u Las Vegas gdje će u noći sa subote na nedjelu, odnosno 16. kolovoza ujutro, predvoditi priredbu 'UFC 253' te će odlučiti tko je najopakiji čovjek na planeti, ali i suvereni vladar teške kategorije UFC-a!

SPREMAN ZA CORMIERA Stipe u Vegasu: Orao je sletio...

Prije meča UFC je u svojoj vlog emisiji 'Embedded' predstavio aktere spomenute priredbe, a među njima i Miočića i Cormiera. Stipe je predstavio svoju kuću u kojoj ima 'man cave'. 

- Ne znam kako ga je moj očuh dobio, ali ga je dobio. Pomislio sam 'što ću s tim sandučićem za novine, to nitko ne koristi?' Ali mama je imala dobru ideju. Stavio sam ga u svoju sobu i ona unutra čuva novine sa svim mojim borbama - objasnio je Miočić.

Prvak se prisjetio i prvog meča koji za njega nije dobro završio. Stipe je u kavezu izgledao dekoncentrirano i kao da nije imao toliku želju kao što je to bilo protiv Werduma, Overeema, Dos Santosa i Ngannoua. Postao je otac mjesec dana prije borbe, a zatim ga je Cormier nokautirao krajem prve runde.

- Mnogo toga se događalo prije prve borbe. Taman sam završio borbu s Ngannouom, došao sam kući i krenuo s kampom. U to je vrijeme moja žena bila trudna. Sve sam to radio i još se pripremao za to da postanem otac i roditelj, bilo je ludo. Nije išlo kako sam planirao, ali što je - tu je. Učite dok ste živi. Borio sam se godinu kasnije i vratio ono što je moje - objasnio je Miočić.

JOŠ TJEDAN DANA Cormier: Stipe je u krivu... Bez razloga je poletio u nebo, svaki dio mene zna da ću biti prvak

Američki borac hrvatskih korijena pokazao je i policu na kojoj drži titule i rukavice u kojima ih je osvojio, odnosno obranio, a ima i posebnu dvoranu za treninge. Također, prokomentirao je prošli meč.

- U drugoj sam borbi krenuo jako sporo, a počeo sam se osjećati bolje u drugoj i trećoj rundi, da bi u četvrtoj napokon počeo pomicati noge, trebalo mi je 18 minuta da pronađem svoj put i pobijedio sam, hvala Bogu - rekao je Miočić i osvrnuo se na borbu koja dolazi:

- Mislim da je sjajno ispala ova trilogija. Stisnut ću ga i završiti sa pojasom oko struka. Ljudi vole ovo i uzbuđeni su, ne može bolje od toga - rekao je Miočić.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE, a dio sa Stipom Miočićem kreće od sedme minute.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • Trump Jong Un 12.08.2020.

    Volio bi da Stipe pobjedi i zbog hodajuće nevolje - Dana Whita, ljige od čovjeka koji ne voli Miočića već cirkusanta Conora i njemu slične koji mu brbljom donose novac

  • keser 12.08.2020.

    Mislim da će ga Stipe razbit samo zbog jedne stvari,Stipe je prirodna snaga ,sirovina ,izdržljiv je dosta

  • danijel horvat 12.08.2020.

    Mislim da nas čeka jedan dosadan ziheraški meč...al to je samo moja procjena....nadam se da nisam u pravu!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare