To je to što me zanima!

Miočić: Ngannou? Čeka ga isto - moja dominacija, moja pobjeda!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
On se uspeo ponovno do vrha i vjerojatno je opet na redu. Neće se ništa promijeniti. Dogodit će se isto što i prošli put, isti rezultat. Bez ikakve razlike. Dominirat ću i pobijediti, poručuje Miočić velikom protivniku
Vidi originalni članak

Najveći MMA velemajstor svih vremena. Najopasniji čovjek na svijetu. Hrvat i Amerikanac, vatrogasac iz Clevelanda s korijenima iz Rtine - fenomenalna Stipe Miočić.

POGLEDAJTE VIDEO: Tko je šampion Stipe Miočić...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nisu se još povukle ni njegove, mi modrice Daniela Cormiera nakon zadnjeg čina njihove trilogije u kojem je Stipe pobjedom potvrdio status najboljeg na svijetu i najboljeg ikad, ai...

UFC pokreće novac pa se već promovira sljedeći spektakl s Miočićem u glavnoj ulozi. A i to će biti jedna repriza. Po svemu sudeći u oktogon će opet sa kamerunskim razbijačem, zastrašujućim Francisom Ngannouom.

- Da, mislim da je Francis sljedeći. Definitivno je pokazao jako puno novih i dobrih stvari od naše prve borbe. Čovjek sve pobjeđuje prekidom u prvoj rundi i u sjajnom je nizu. Naravno, ja ću se boriti protiv onoga za koga UFC kaže da je idući - priča Stipe za ESPN MMA.

Ta njihova prva borba dogodila se u siječnju 2018. Kamerunac je čak bio favorit. I nije čudo da se takvu razornu 'mrcinu' proglasi favoritom protiv bilo kojeg protivnika.

Ali... Doživio je superiornost znanja. Najviša moguća klasa borilačkih vještina bila je važnija od mišića i najjačeg udarca UFC-ja. Kad je završena peta runda Ngannou je jedva disao, a suci potvrdili očiglednu Miočićevu pobjedu.

'Stipe vs Ngannou, čin drugi' prevdiđa se na samom kraju ove ili početkom sljedeće godine. Ngannou je u međuvremenu sigurno sazrio kao borac.

- Je i opet se uspeo do vrha. Samo... Ništa se neće promijeniti. U borbi će se dogoditi isto što i prošli put, isti rezultat. Neće biti nikakve razlike. Dominirat ću i pobijediti! - poručio je svjetski vladar teške kategorije, kolosalni Stipe Miočić.

Idi na 24sata

Komentari 66

  • 25.08.2020.

    Nalupaj Nigera, ali malo više nego zadnji put , ovaj veslar će dobiti opet batine .

  • NIKE 25.08.2020.

    Stipe ne pričaj ti o drugima, neka se oni tobom bave.

  • japanokinezjapano 25.08.2020.

    Ako se objesi o njega izmorit će ga jer crni ima lokomotivu sa motorom od fiće.

Komentiraj...
Vidi sve komentare