To je to što me zanima!

Miočić otkrio tajni plan: Istina, dogovarao sam boksački meč!

Kada ste pod ugovorom s UFC-om, teško je ići u bilo kojem drugom smjeru. Još ste, k tome, MMA borac a ne boksač. Pokušavao sam, otkrio je Stipe
Vidi originalni članak

Za manje od mjesec dana njujorški Madison Square Garden svjedočit će najvećoj teškaškoj borbi u povijesti UFC-a. Na UFC 295 priredbi Jon Jones (36, 27-1-1) branit će titulu prvaka protiv najvećeg teškaša svih vremena Stipe Miočića (41, 20-4).

Stipe je posljednji put u kavezu bio protiv Francisa Ngannoua (37, 17-3) prije dvije i pol godine, dok je Jones teškašku titulu osvojio u ovog ožujka pobjedom protiv Cyrla Ganea (36, 27-1-1) gušenjem u prvoj rundi protiv Ciryla Ganea (33, 12-2).

UFC SPEKTAKL SE BLIŽI Miočić o najvećoj snazi u meču protiv Jonesa: 'Udaram puno jače, donijet ću mu pravu borbu' SPEKTAKL U MSG-U Sprema se 'vatromet' u New Yorku! Ulaznice za borbu Jonesa i Miočića koštaju do 28.000 €

- Pokušavao sam doći do velikog boksačkog meča - otkrio je za Bloody Elbow.

- Ali jednostavno nije išlo. Nikako nismo mogli postići dogovor, da se tako izrazim. Kada ste pod ugovorom s UFC-om, teško je ići u bilo kojem drugom smjeru. Još ste, k tome, MMA borac a ne boksač. Pokušavao sam, ali jednostavno nije išlo. Najgora stvar koji mi se mogla dogoditi jest da kažu "ne‘‘.

Upravo je iz tog razloga "puklo" između UFC-a i Ngannoua koji se odlučio na "izlet" u boksačke vode i 28. listopada ga čeka borba protiv Tysona Furyja. Ngannou je angažirao i Mikea Taysona za pripremu te ga impresionirao.

STIPE OTKRIO TAKTIKU Kladionice podcijenile Miočića? Teški je autsajder protiv Jonesa

- Nikada nisam upoznao sportaša koji usvaja stvari brzo poput Francisa. On ima moć kojom može zaustaviti bilo koga, između ostalih i Furyja. Jedino mora naučiti kako da njegov projektil sleti na pravo mjesto - rekao je Iron Mike.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • T'jt-šmznm 05.10.2023.

    Taysona 😂🤪

  • d4 04.10.2023.

    Money, money, money..... Da ne dođe do zabune u potpunosti podržavam Stipu, ovaj kokainski manijak Dana White plaća borce na kapaljku. Pa jedna legenda UFC-a Nate Diaz je zaradio više u jednom boksačkome meču protiv onog plavog youtubera nego u cijeloj karijeri šakanja u UFC-u.

  • bedak11 03.10.2023.

    Mikea Taysona kaze on...

Komentiraj...
Vidi sve komentare