To je to što me zanima!

Miralem Pjanić i Ederson jasno poručili: Želimo ostati u Lyonu

Želim ostati u Lyonu i napredovati u tom klubu. Motiviran sam i spreman razgovarati s upravom kluba, rekao je Ederson. Slično razmišlja i njegov suigrač Miralem Pjanić
Vidi originalni članak

Iako su obojica povezani s transferom u Lazio, Lyonovi vezni igrači, Brazilac Ederson i bosansko-hercegovački reprezentativac Miralem Pjanić, tvrde da žele ostati na Gerlandu.

- Želim ostati u Lyonu i napredovati u tom klubu – rekao je 25-godišnji Ederson, koji ugovor s klubom ima do lipnja 2012. godine.

- Vrlo sam motiviran i spreman razgovarati s vrhom kluba o produženju ugovora – dodao je Brazilac u izjavi za Leprogres.fr.

Na upit o Laziju, samo je kratko rekao:

- Ne želim uopće pričati o transferu i bilo kojem drugom klubu.

Slično je zborio i 21-godišnji Pjanić, čiji ugovor s Lyonom vrijedi do 2013. godine.

- Klub je već započeo sa mnom razgovore o novom ugovoru. Opet ćemo o tome pričati u dogledno vrijeme – prenosi Pjanićevu izjavu Goal.com.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Saicm 30.06.2011.

    Vidi komentara..Covjek koji je izbacio Real iz lige prvaka, nezasluzuje da igra u prvoj postavi? Jedan od jacih veznih igraca je on..Miralem Pjanic je mlad i on pred njim je tek karijera..Bolje je da ostane jos jednu sezonu, dok nestekne jos forme i nebude spreman za jaci klub..Jednostavno!

  • skyaa 30.06.2011.

    da ne guraju j.e.b.e.n.o.g gurkufa posto su ga platili velike pare pjanic bi sigurno igrao ustalom sad pred kraj sezone kad su ga poceli vise korisiti nekoliko puta je bio igrac utakmice...momak strasno igra i steta je ako i sledecu sezonu presjedi na klupi!

  • user_101158 30.06.2011.

    Pjanić je užasno dobar igrač!! a u Lyonu ga ne cijene jer guraju francuze! :) a kad je uništio Real je bio dobar! jaoo

Komentiraj...
Vidi sve komentare