To je to što me zanima!

Barišić: Dinamo gradi stadion, u Maksimiru ili negdje drugdje

MISLE OZBILJNO Već smo bili s predstavnicima grada Zagreba i odlučili da sami izgradimo novi stadion, bilo to na Maksimiru ili na nekoj drugoj lokaciji, rekao je predsjednik Dinama Mirko Barišić
Vidi originalni članak

Velike vijesti iz Dinama! Nakon godina raznih najava, planova i glasina, projekata poput Plavog vulkana i slično, u Dinamu su prelomili - sami ćemo sagraditi stadion! Rekao je to predsjednik 'modrih' Mirko Barišić na božićnom domjenku.

Dinamovci su organizirali božićni domjenak na Trgu u kavani Johann Franck.

Na zabavi su bili igrači, trener, stručni stožer, klupske legende i čelnici Dinama, a prikazani su i isječci najvećih Dinamovih uspjeha ove sezone.

Naravno, na vrhu je proljeće u Europi koje su plavi izborili prvi put nakon 49 godina. 

U četvrtak na Maksimir u zadnjem kolu grupne faze Europske lige stiže Anderlecht, ali Dinamo je već osigurao prvo mjesto i šesnaestinu finala. Plavi su u pet utakmica u Europskoj ligi četiri puta pobijedili i jedanput odigrali neriješeno.

U nedjelju je najveći derbi hrvatskog nogometa, na Maksimir stiže Hajduk (15 sati).

Velika je ovo godina za Dinamo i njegove navijače koji će nakon 49 godina gledati svoj klub kako igra proljeće u Europi.

Sad je stigla i vijest da se ide u gradnju novog stadiona. 

Idi na 24sata

Komentari 163

  • branimir220250 11.12.2018.

    Hoće li biti gotov do svetog nikdarjeva ili prije druže barišiću🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮

  • LOLNeki 11.12.2018.

    Ne vjerujem ništa dok ne vidim da se počne betonirati, kod nas su prije 4 godine govorili da će graditi novu srednju školu na mjestu gdje je bilo košarkaško i nogometno igralište na kojem smo mnogi igrali i proveli mladost. Sve što su napravili je da su polupali beton i napravili blato an tom mjestu i ništa od tada nisu napravili, glavno da su požurili uništiti djeci mjesto na kojem su se mogli baviti sportom, a umjesto škole imamo malo veću blatnjavu površinu. Već smo toliko puta čuli da se gradi novi stadion u ZG-u da nam je svima već smiješno čuti još jednu novu najavu. Ja sam osobno za gradnju na novoj lokaciji jer bi bilo brže i jeftinije, nego čekati da se ovo poruši pa sve očisti, a definitnvno nisam za obnovu ovoga stadiona jer se tu nema šta za obnavljati, stadion u totalnom neskladu, jedna tribina ovakva, druga onakva itd. To sve treba srušiti ili ostaviti nekom drugom ZG klubu da na njemu igra. I za kraj sumnjam da će išta biti od ove ideje, prije će nam kinezi izgraditi stadion ili mađari kao u OSijeku, nego mi sami.

  • Kranksvester 11.12.2018.

    Izgraditi stadion negdje na rubu grada gdje je dobra prometna povezanost.. Maksimir je širi centar grada i u vrijeme utamice je toliki prometni čep i kolaps, da paralizira pola grada.. nema smisla imati stadion na takvoj lokaciji

Komentiraj...
Vidi sve komentare