To je to što me zanima!

Mirko Filipović spasio je psa s ulice: Kakvu kalvariju je Miki prošao, zaslužio je dom iz snova

Cure iz vinkovačke udruge Rocco objavile su post o napuštenom i ozlijeđenom psu koji je u stanju, koje možete vidjeti na slikama, tumarao ulicama dok su ga redom tjerali od kuća, napisao je Cro Cop na početku objave
Vidi originalni članak

Mirko Filipović više je puta pokazao da se ispod te mrcine krije prava ljudina. Cro Cop je poznat kao ljubitelj pasa, a i kad god je u mogućnosti, donira materijalna sredstva azilu za pse. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Do sada je spasio desetke pasa, neke je udomio iz azila, a neke je pronašao na ulici. Ako se ipak dogodi da ih on ne može primiti u svoj dom, onda na društvenim mrežama pokrene akciju i pronađe im najbolje udomitelje. 

Na Novu godinu, dok je bio u vožnji s prijateljem, uz cestu u okolici Zagreba pronašao je dva psića. Nije ni sekunde razmišljao. Uzeo ih je sa sobom, smjestio u automobil pa potom i pronašao trajni dom.

Nažalost, mnogi psi lutaju ulicama u potrazi za toplim domom, a Cro Cop opet je pokazao svoje divovsko srce. Do njega je posljednjih dana došla informacija kako jedan ozlijeđeni labrador luta vinkovačkim ulicama. Preko udruge Rocco doznao je da traže nekoga tko će preuzeti brigu za njega, a Mirko nije dvojio ni trenutka. Javio se i preuzeo na neko vrijeme zbrinuo ga u svome domu. Sada mu traži trajni dom.

- Još jedna tužna priča, ali ova ima sretan završetak. Cure iz vinkovačke udruge Rocco objavile su post o napuštenom i ozlijeđenom psu koji je u stanju koje možete vidjeti na slikama tumarao ulicama dok su ga redom tjerali od kuća do kojih je dolazio tražeći pomoć. Kad sam vidio objavu, javio sam se da ću ja preuzeti brigu o njemu. Do Zagreba ga je odvezao Danijel Pavić i ovom mu prilikom još jednom zahvaljujem. Smješten je u Alpha dog hotel za pse kod mog Robija Kranjčeca te smo ga idući dan odvezli na Veterinarski fakultet, gdje ga je naš dobri dr. Vnuk preuzeo te mu zašio rane i dao mu lijekove bez kojih bi brzo uginuo - napisao je Mirko Filipović u objavi na Facebooku pa dodao:

- Uglavnom, Miki je sada super, potpuno se oporavio i spreman je za svoj stalni dom. Mješanac je labradora, star oko dvije godine, blaga karaktera, obožava se maziti, nije agresivan i slaže se s drugim psima. Miki je i kastriran te novi vlasnik neće imati brige oko toga. S obzirom na kalvariju koju je prošao zaslužuje dom iz snova u kojem će biti tretiran kao kućni ljubimac - piše u objavi.

Cro Cop je mnogim psima pronašao topli dom u kojem su postali dio obitelji, a nadamo se da će i priča s Mikijem imati sretan završetak. 

 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Andjelica 06.07.2023.

    Bravo uvijek je bio pravi

  • Adisan 06.07.2023.

    Predivni naš Mirko.

  • nohname 29.03.2023.

    Bravo Mirko❤

Komentiraj...
Vidi sve komentare