Obavijesti

Sport

Komentari 3

Cro Cop pronašao udomitelje psićima koje je netko izbacio na cestu: Baš sam sretan zbog njih

Cro Cop pronašao udomitelje psićima koje je netko izbacio na cestu: Baš sam sretan zbog njih

Hvala svima koji ste se ponudili da ih udomite, ali morao sam se odlučiti za dvoje vas! Kad se sjetim kakvu sudbinu im je namijenio ‘čovjek’ koji ih je izbacio uz cestu u sred šume, napisao je Mirko

VIDEO

Mirko Filipović više je puta pokazao da se ispod te mrcine krije prava ljudina. Cro Cop je poznat kao ljubitelj pasa, a i kad god je u mogućnosti, donira materijalna sredstva azilu za pse. 

Pokretanje videa...

Olmo kod Cro Copa 00:38

Do sada je spasio desetke pasa, neke je udomio iz azila, a neke je pronašao na ulici. Ako se ipak dogodi da ih on ne može primiti u svoj dom, onda na društvenim mrežama pokrene akciju i pronađe im najbolje udomitelje. 

Na Novu godinu, dok je bio u vožnji s prijateljem, uz cestu u okolici Zagreba pronašao je dva psića. Nije ni sekunde razmišljao. Uzeo ih je sa sobom, smjestio u automobil i zbrinuo u hotelu za pse. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Dragi ljudi, želim svima sretnu 2023. I želim da ove dvije cure koje sam maloprije pronašao bačene uz cestu usred šume u okolici Zagreba nađu dom.Vozim se sa prijateljem i uz cestu vidim dva mala psića.Koliko su dugo bile tamo i koliko automobila je prošlo pored njih zaista ne znam, ali znam da ih nisam mogao ostaviti tamo jer ne bi mogle preživjeti - napisao je Cro Cop.

Kako bi bio siguran da će psići završiti u toplom domu, sam se pobrinuo za njihovo udomljenje i vrlo brzo pronašao njihove nove vlasnike. Jedna kujica će kod jedne gospođe, a drugu je udomio jedan dečko. 

- Cure su udomljene! Jedna je danas otišla u svoj novi dom, a druga će u subotu. Hvala svima koji ste se ponudili da ih udomite, ali morao sam se odlučiti za dvoje vas! Kad se sjetim kakvu sudbinu im je namijenio ‘čovjek’ koji ih je izbacio uz cestu u sred šume i kad vidim ove slike gdje je u naručju svoje nove vlasnice i gdje bezbrižno spava na svom jastuku tako sam sretan što sam ih uspio spasiti i pronaći im domove gdje će  se prema njima odnositi s ljubavlju i pažnjom kako se i treba odnositi prema svojim ljubimcima jer ih inače nemojte ni nabavljati. Zahvaljujem se i gospođi Anamariji sto je pružila dom iz snova ovoj predragoj kujici i želim im puno lijepih trenutaka zajedno - napisao je Mirko Filipović.

Kujice su pronašle topli dom u kojem će dobiti pažnju i ljubav, a Mirko je opet pokazao veliko srce. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'
CITIRAO CRUIJFFA

Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'

Igrači su mi rekli da će pobijediti, Lunjin mi je obećao da će obraniti neke jedanaesterce, a Rüdiger je i mene iznenadio. Ove sezone ne pucamo penale baš dobro, ali u srijedu smo uspjeli, rekao je Realov trener