Obavijesti

Sport

Komentari 18

Mirko Filipović spasio je psa s ulice: Kakvu kalvariju je Miki prošao, zaslužio je dom iz snova

Mirko Filipović spasio je psa s ulice: Kakvu kalvariju je Miki prošao, zaslužio je dom iz snova

Cure iz vinkovačke udruge Rocco objavile su post o napuštenom i ozlijeđenom psu koji je u stanju, koje možete vidjeti na slikama, tumarao ulicama dok su ga redom tjerali od kuća, napisao je Cro Cop na početku objave

VIDEO

Mirko Filipović više je puta pokazao da se ispod te mrcine krije prava ljudina. Cro Cop je poznat kao ljubitelj pasa, a i kad god je u mogućnosti, donira materijalna sredstva azilu za pse. 

Pokretanje videa...

Olmo kod Cro Copa 00:38

Do sada je spasio desetke pasa, neke je udomio iz azila, a neke je pronašao na ulici. Ako se ipak dogodi da ih on ne može primiti u svoj dom, onda na društvenim mrežama pokrene akciju i pronađe im najbolje udomitelje. 

Na Novu godinu, dok je bio u vožnji s prijateljem, uz cestu u okolici Zagreba pronašao je dva psića. Nije ni sekunde razmišljao. Uzeo ih je sa sobom, smjestio u automobil pa potom i pronašao trajni dom.

Nažalost, mnogi psi lutaju ulicama u potrazi za toplim domom, a Cro Cop opet je pokazao svoje divovsko srce. Do njega je posljednjih dana došla informacija kako jedan ozlijeđeni labrador luta vinkovačkim ulicama. Preko udruge Rocco doznao je da traže nekoga tko će preuzeti brigu za njega, a Mirko nije dvojio ni trenutka. Javio se i preuzeo na neko vrijeme zbrinuo ga u svome domu. Sada mu traži trajni dom.

- Još jedna tužna priča, ali ova ima sretan završetak. Cure iz vinkovačke udruge Rocco objavile su post o napuštenom i ozlijeđenom psu koji je u stanju koje možete vidjeti na slikama tumarao ulicama dok su ga redom tjerali od kuća do kojih je dolazio tražeći pomoć. Kad sam vidio objavu, javio sam se da ću ja preuzeti brigu o njemu. Do Zagreba ga je odvezao Danijel Pavić i ovom mu prilikom još jednom zahvaljujem. Smješten je u Alpha dog hotel za pse kod mog Robija Kranjčeca te smo ga idući dan odvezli na Veterinarski fakultet, gdje ga je naš dobri dr. Vnuk preuzeo te mu zašio rane i dao mu lijekove bez kojih bi brzo uginuo - napisao je Mirko Filipović u objavi na Facebooku pa dodao:

- Uglavnom, Miki je sada super, potpuno se oporavio i spreman je za svoj stalni dom. Mješanac je labradora, star oko dvije godine, blaga karaktera, obožava se maziti, nije agresivan i slaže se s drugim psima. Miki je i kastriran te novi vlasnik neće imati brige oko toga. S obzirom na kalvariju koju je prošao zaslužuje dom iz snova u kojem će biti tretiran kao kućni ljubimac - piše u objavi.

Cro Cop je mnogim psima pronašao topli dom u kojem su postali dio obitelji, a nadamo se da će i priča s Mikijem imati sretan završetak. 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

UŽIVO Lokomotiva - Rijeka 2-0: Mudražija i Šotiček nokautirali Rijeku! Ori se 'Dinamo, Dinamo'
SUSRET 32. KOLA HNL-A

UŽIVO Lokomotiva - Rijeka 2-0: Mudražija i Šotiček nokautirali Rijeku! Ori se 'Dinamo, Dinamo'

Lokomotiva cijelu sezonu igra sjajan nogomet i Rijeku čeka jako težak zadatak vratiti se na vrh HNL-a. Pogotovo jer se momčad Silvija Čabraje bori s Osijekom za jedino preostalo mjesto koje vodi u Europu

VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić
GOLIJADA U SPLITU

VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić

Sadržajnu utakmicu bez Marka Livaje pred praznim Poljudom odigrali su Hajduk i 'davljenik' Rudeš. Rudešani su u Split stigli spuštenog garda pa teško nastradali, no uspjeli su stvoriti niz odličnih prilika
VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu

'Građani' vode žestoku bitku za naslov s Arsenalom, koji je u velikom londonskom derbiju pobijedio Tottenham 3-2. Manchester ima i utakmicu manje. Ako ju pobijedi, bit će usamljen na vrhu Premier lige