To je to što me zanima!

Mirko Filipović u lipnju se bori u Los Angelesu protiv Barryja

REVANŠ Cro Cop je pobijedio Pata Barryja u UFC-ovom kavezu prije četiri godine. Sad će se boriti u kickboxingu na Glory 17 eventu u Los Angelesu sljedeći mjesec
Vidi originalni članak

Mirko Filipović u lipnju će se boriti s Patom Barryjem, 34-godišnjim Amerikancem kojeg je prije četiri godine pobijedio u UFC-u. Mirko i Pat Barry borit će se po kickboxing pravilima na Glory 17 eventu u Los Angelesu 21. lipnja, piše portal Fightsite.

Cro Cop i Pat Barry izgubili su u svojim debijima za Glory. Mirko Filipović je izgubio kontroverznom odlukom protiv Remyja Bonjaskog, a Barry je ovog vikenda doživio nokaut od Zacka Mwekasse. 

Mirko se već počeo pripremati za borbu protiv Barryja. Teško da tu može biti nekih nepoznanica jer Amerikanac je neko vrijeme sparirao s hrvatskim borcem.

Na Glory 17 eventu glavni je događaj obrana naslova prvaka u teškoj kategoriji u kojoj će Rico Verhoeven pokušati još jednom dobiti Daniela Ghitu. 

Idi na 24sata

Komentari 37

  • Kovalski 05.05.2014.

    Mirko ja sam uz tebe imaš moju potporu navijam za tebe samo naprijed ti najbolje znaš kada trebaš prestati

  • JA SAM ISTINA 04.05.2014.

    Ma neka se bori sa kime god hoce.Meni ni iz đepa ni u đep.Mislim da bi svaki covjek trebao raditi ono sto voli,ako je to u njegovom slucaju borba onda neka izvoli.Zapitajmo se kada smo mi bili slobodni da mozemo raditi sto volimo i jos budemo placeni za to.

  • tiha voda_1 04.05.2014.

    Zar mu nije dosta batina?

Komentiraj...
Vidi sve komentare