To je to što me zanima!

Mirko Fjodorovu bratu: Zašto izmišljaš? Kakva naša borba?

Cro Cop je mlađeg Jemjeljanenka razbio 2004. godine u PRIDE-u. Aleksandar tvrdi kako su iz njegovog stožera dogovorili borbu s Mirkom, ali naš je borac rekao da su to najobičnije izmišljotine
Vidi originalni članak

Mirka Filipovića u tijeku priprema za borbu protiv Roya Nelsona zatekla je vijest da s njim meč dogovara i Aleksandar Jemjeljanenko, mlađi brat Fjodora Jemjeljanenka.

POGLEDAJTE VIDEO

 

'Ne znam zašto izmišlja takve stvari'

Cro Cop se borio s obojicom, Aleksandra je razbio brutalnim high-kickom 2004. godine, od Fjodora je izgubio godinu dana kasnije. Aleksandar je rekao da su u njegovom stožeru blizu dogovora borbe protiv Cro Copa, ali Mirko je to demantirao.

- Prvi put čujem za to i ne znam zašto izmišlja takve stvari. Moguće da ga je netko i slagao i napričao mu svašta. Uglavnom, meni je ovo prvi glas o tome i nitko me nikada nije kontaktirao radi te borbe, a kamoli da sam se ja dogovorio bilo što vezano za tu borbu. A kao drugo,ta borba me uopće ne zanima - napisao je Mirko.

Cro Copa 25. svibnja čeka revanš protiv Roya Nelsona, od kojeg je izgubio u UFC-u.Ovaj put bore se u sklopu Bellatora, a pobjednik meča bit će prva zamjena za Bellatorov Grand Prix i uskočit će ako se netko od boraca ozlijedi. 

VIDEO Jemjeljanenko je uništio Mira, FBI ga je ispitivao prije borbe

Na tom Grand Prixu je i Fjodor Jemjeljanenko, koji se pobjedom protiv UFC legende Franka Mira plasirao u polufinale gdje ga čeka Chael Sonnen.
 

Idi na 24sata

Komentari 24

  • SilikoniralaSiSe 30.04.2018.

    Koliko sam ga ko dijete volio,sada ga malo stariji toliko ne podnosim.Taj čovjek ima ozbiljnih problema i kompleksa,Fjodor je za njega gospodin.I Stipe Miočić mi je naš najdraži borac i broj jedan.

  • Sve je propalo, izgubilo sjaj 29.04.2018.

    Zašto ne? Ajmo Mirkec ako imaš muda. Naravno, ti si kao pametniji od nas drugih. I Rudeš bi dao sve da mogu jednu ujednoj sezoni tekmu odigrati sa Realom ili Barcelonom za nula kuna... za autograme bar ... nego sa nekom Cibajlijom ...haha. Tom borbom ako ne bi uspio bi izgubio sve. Nisu ni u Rudešu baš glupi.

  • trixforkidz 29.04.2018.

    Ne znam cemu ovakvi komentari na svakom njegovom clanku..Nadam se da su to neka nova djeca,jer ja sam uvijek bio ponosan sto sam Hrvat dok je izlazio u ring sa hrvatskom zastavom na ledjima i sahovnicom na hlacicama. Uvijek sam bio nervozan pred njegovu borbu dok sam cekao do ranih jutarnjih sati da bih vidio velikog Cro Copa koji se borio kao lav u ringu,a u ocima mu se vidio ponos i samopouzdanje. Nadam se da nisam jedini ovdje sa ovakvim misljenjem . Lp

Komentiraj...
Vidi sve komentare