To je to što me zanima!

Alilović oduševio! Nagradu za najboljeg igrača dao Stepančiću

ALILOVIĆ je pokazao kolika je veličina kada je svoju nagradu za igrača utakmice dao sjajnom Luki Stepančiću. Desni vanjski zabio je šest golova iz šest pokušaja i po mnogima bio najbolji pojedinac susjedskog derbija
Vidi originalni članak

Po završetku utakmice Hrvatske i Srbije (32-22) u splitskoj Spaladium Areni uslijedila je kratka ceremonija proglašenja igrača utakmice.

Čak je i Mirko Alilović ostao iznenađen kada je njemu pripala ta čast, svi su očekivali 'bombardera' Luku Stepančića u toj ulozi.

POBJEDA NA STARTU Kauboji za deset! Fenomenalna Hrvatska pomela Srbe u Splitu

Mirko je pokazao kolika je veličina kada je svoju nagradu za igrača utakmice dao sjajnom Luki Stepančiću. Desni vanjski zabio je šest komada iz šest pokušaja i po mnogima bio najbolji pojedinac susjedskog derbija.

Naš je golman upisao pet obrana te dvije izvanredne intervencije kada je s klupe utrčavao na teren i atraktivnim obranama spašavao sigurne golove Srbije... Ti su potezi skroz 'zapalili' publiku!

- Ovim putem mu se zahvaljujem, on je imao potrebu i jer sam mlađi... Zahvaljujem mu na tome, a da je nagrada otišla u ruke bilo koga drugog, to bi bilo zasluženo. Dobro dođe za motivaciju, ali ovo je kolektivni sport - rekao nam je Luka Stepančić.

VIDEO

Nije bilo pretjeranog slavlja u taboru reprezentacije, ovo je tek prvi korak prema velikom rezultatu.

- Za slavlje će biti vremena, zadovoljstvo je veliko zbog rezultata i prikazanog na terenu. Fokusirani smo na ono što slijedi, to je Island - smatra Luka.

LUKA STEPANČIĆ 'Odsjekle su mi se noge u prvih 15 minuta, ponese te euforija'

Hrvatska protiv Islanda igra u nedjelju od 20 i 30 u Splitu.

Idi na 24sata

Komentari 53

  • PLAVA_LJUBLJANA 14.01.2018.

    Mirko po mom mišljenju nije klasa od golmana čak bi rekao da je čisti prosjek. Ali je skroman čovjek i izgleda mi veliki domoljub i zato mu skidam kapu. Definitivno je čovjek sa kojim bi se odmah volio slikat i tu sliku bi stavio na zid u kuči. Mirko želim ti dobre obrane na prvenstvu osim protiv nas Slovenca ako kojim čudom prođemo grupu🙄

  • Lun@ 777 13.01.2018.

    Svaka čast Aliloviću, baš je prava ljudina. Istinu govoreći Stepančić ju je više zaslužio. No nema veze, biti će još nagrada i nadam se naše razdraganosti vašim igrama. Bravo dečki i sretno nam bilo u daljnjem takmičenju.

  • milky 13.01.2018.

    U svakom slucaju mali Stepančić je odigrao vrhunsku utakmicu i zasluzio tu nagradu

Komentiraj...
Vidi sve komentare