To je to što me zanima!

Mirko: Nakon rukovanja s ovim čovjekom prebrojite svoje prste

U ovo doba prošle godine dao je riječ da će nam platiti do 1. ožujka 2017. Zadnjih par mjeseci ignorira pozive i poruke boraca. Tipično za prevarante i barabe. Skriva se u nekoj rupi u Koreji ili Kini, piše Mirko
Vidi originalni članak

Kao što smo početkom tjedna već pisali, Mirko Filipović i još neki borci koji su nastupili na K-1 turniru u Zagrebu 2013. godine do danas nisu plaćeni. Vlasnik nekad ugledne i slavne organizacije je Mike Kim i posljednje četiri godine na sve moguće načine izbjegava platiti hrvatskoj legendi i njegovim kolegama ono što su krvavo zaradili u ringu. Izbjegava svaki susret s Cro Copom, a kada do susreta ipak dođe, moli za još malo vremena. I što je najgore, Kim i dalje organizira borilačke priredbe u Japanu.

NEVJEROJATNO Mirko još nije dobio svoj novac, a dužnik uredno organizira K-1

Mirko je odlučio stati i tome na kraj te je na svom Facebook profilu objavio poruku za Kima i sve fanove ovog sporta te zamolio da ona dođe i u kineske te korejske medije gdje se Kim po njegovim saznanjima skriva.

'Dragi fanovi borilačkih sportova. Ovo lice pripada Mikeu Kimu, vlasniku jednog od najvećih sportskih brendova, K-1. Osim što je vlasnik K-1, on je i profesionalni prevarant. Nikada nije platio borce za K-1 GP 2013. u Zagrebu. Dao je toliko obećanja, uvijek je govorio: 'Pričekajte još malo'. 

Ponaša se kao petogodišnjak s legendarnim objašnjenjima zašto kasni s isplatom. U ovo doba prošle godine uhvatio sam ga u Beogradu gdje nam je dao riječ da će nam platiti do 1. ožujka 2017. A kad je došao 1. ožujka molio nas je da se strpimo. Zadnjih par mjeseci ignorira pozive i poruke boraca. Tipično za prevarante i propalice. Skriva se u nekoj rupi u Koreji ili Kini. 

Samo želim informirati sve K-1 borce i ostale izvan našeg sporta da ne posluju s ovim čovjekom. A svima vama koji ćete se s njim rukovati poručujem da prebroje prste nakon toga', objavio je Mirko na Facebooku te za kraj dodao kako bi on i ostali borci s K1 priredbe iz Zagreba voljeli da poruka bude objavljena i u korejskim te kineskim medijima kako ovaj čovjek više nikoga ne bi mogao prevariti.

Idi na 24sata

Komentari 57

  • fzd 08.12.2017.

    tako to biva kad se boriš po žnj natjecanjima

  • MHamsik 07.12.2017.

    Mirko je posto najobicnija vreca steroida koju ce netko opet kad tad nalupat u ringu ko Gonzaga i Kevin. Mirko Klaune

  • BernCity83 07.12.2017.

    Posalji mu kamatare

Komentiraj...
Vidi sve komentare