Mirko još nije dobio svoj novac, a dužnik uredno organizira K-1 | 24sata
Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
31 komentara

Mirko još nije dobio svoj novac, a dužnik uredno organizira K-1

Mike Kim zavlači Cro Copa i još trojicu sudionika turnira K-1 Grand Prix u Zagrebu koji se održao prije četiri i pol godine. Novca za honorare nema, a organizacija ipak posluje i dalje...

k1
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
31 komentara

Još u listopadu prošle godine pisali smo o velikoj sramoti velike borilačke organizacije K-1 koja nije isplatila borce koji su nastupili na turniru K-1 Grand Prix u zagrebačkoj Areni sada već davne 2013. godine.

Čak ni nakon brojnih prozivanja po medijima, organizacija do danas nije isplatila nikoga osim Marokanca Badra Harija, koji je novac tražio unaprijed sumnjajući u poštenje te organizacije, piše Fight Site.

Među oštećenima je i legendarni hrvatski borac Mirko Filipović koji je osvojio taj turnir, što mu je bila kruna karijere.

Vlasnik K-1 Mike Kim ponovno je pogazio svoju riječ te se vratio starim navikama. Prestao je odgovarati na pozive e-mailove i poruke, a razlog dugovanju navodno leži u činjenici da se radilo o "zamrznutim" sredstvima koja je Kim obećao isplatiti borcima do ožujka ove godine.

Organizacija se, nakon turnira u Zagrebu, preselila u Japan i posljednja tri izdanja imala u Saitami. Očito novca opet ima pa bi bilo krajnje vrijeme da ispravi sramotan propust i isplati honorare Cro Copu, Ismaelu Londtu, Pavelu Žuravljevu i Dževadu Poturku.

k1 | Autor: Marko Prpic/PIXSELL Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Naši partneri pišu
Message