To je to što me zanima!

Marić potpisao: Pokazat ću da novac za mene nije promašaj

Moji idoli su Pippo Inzaghi, Paolo Maldini, Ibrahimović i Ronaldinho. Pokazat ću da četiri i pol milijuna eura uložena u mene nisu promašaj, želim pomoći Monzi da pobjeđuje, kaže Mirko Marić, novi igrač AC Monze
Vidi originalni članak

Jako sam sretan što sam ovdje, želim zahvaliti Berlusconiju, Gallianiju i Antonelliju što su vjerovali u mene. Vjerujem i ja u ovaj projekt i želim s Monzom ući u Serie A, rekao je  donedavni osječki dragulj Mirko Marić.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ono što je već danima 'gotov posao' sada to doista i je. Mirko Marić je potpisao za talijanskog drugoligaša Monzu čiji je vlasnik nekadašnji talijanski premijer Berlusconi. 

Prema pisanju Tuttomercata, Monza je za Marića platila 4,5 milijuna eura odštete, a ne 6,5 i 20 posto od sljedećeg transfera koliko se donedavno govorilo u osječkim krugovima, ako je vjerovati talijanskom tisku. To je drugi najveći transfer u povijesti Osijeka nakon Boška Šutala, koji je otišao u Atalantu za pet milijuna eura.

- U Hrvatskoj ima puno ljubitelja talijanskog nogometa, mnogi nogometaši sanjaju o tome da zaigraju ovdje. Moji idoli su Pippo Inzaghi, Paolo Maldini, Ibrahimović i Ronaldinho. Pokazat ću da novac uložen u mene nije promašaj, želim pomoći Monzi da pobjeđuje - kaže Mirko. 

NAJVEĆI TRANSFER Marića će u Monzi trenirati bivši igrač Intera i Milana, Berlusconi će ga platiti više nego sami klub

- Naravno da bih volio dobiti i poziv u hrvatsku reprezentaciju, ako budemo pobjeđivali, zašto ne - zaključio je Marić pred okupljenim novinarima po dolasku u Italiju prije četiri dana.

Hrvatski prvoligaš iz grada na Dravi zahvalio se svome donedavnom igraču. 

 

Idi na 24sata

Komentari 21

  • Kerum Željko 11.08.2020.

    glup potez

  • Ronald555 11.08.2020.

    Dobro su dobili, prosjecan igrac, Drvo igrac haaha

  • Jigsawww 11.08.2020.

    premalo love, iz dinama bi otišao za 9 i to u seriu a!

Komentiraj...
Vidi sve komentare