To je to što me zanima!

Miroslav Klose oprostio se od njemačke nogometne repke...

Miroslav Klose (36) najbolji je strijelac u povijesti svjetskih prvenstava (16 golova), a protiv Argentine je u finalu nastupio 24. put na mundijalima. Oprostio se od "elfa"...
Vidi originalni članak

Nakon što su ostali bez kapetana Lahma, od njemačke reprezentacije oprostio se i Miroslav Klose, najbolji strijelac u povijesti svjetskih prvenstava (16 golova).

Fifa je na službenoj stranici u čast velikom Kloseu postavila video svih 16 golova koje je njemački napadač zabio na svjetskim prvenstvima.

Klose (36) je u finalu protiv Argentine 24. put nastupio na mundijalima čime je došao na drugo mjesto, s jednim nastupom manje od Lothara Matthäusa. 

Prvi finale Klose je igrao 2002. godine, a 12 godina nakon toga opet je nastupio u finalu čime je srušio rekord Pelea za 21 dan. 

Idi na 24sata

Komentari 32

  • Zowa 12.08.2014.

    Covijek, vjernik, borac, apsolutno zasluzeno! Ronaldo guto knegle kad je zabio 16-i pogodak

  • zekica 11.08.2014.

    Oborio je sve rekorde i postavio vlastite i to u današnje vrijeme kad se nogomet igra na puno višoj razini nego tamo prije pola stoljeća a ako bude netko rekao da je bolji od Pelea svi će mu se smijat u facu... toliko o realnosti i stručnjacima.

  • Zagreb 1965 11.08.2014.

    Sad baš razmišljam.u našoj repki ima hrpa bosanaca, australaca,brazilaca,najmanje rođenih hrvata. Klose,Podolski.....rođeni poljaci a izabrali njemačku? Ili je poljski savez bio trom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare