To je to što me zanima!

Miše vožnju autobusom ne vidi kao kaznu M. Peroša

Predsjednik može biti ljut, ali je sasvim normalno da se momčad vrati autobusom, rekao je Miše nakon što se momčad iz Osijeka vratila busom
Vidi originalni članak

Odluku predsjednika Mate Peroša da se iz Osijeka momčad vrati autobusom direktno u Split Ante Miše nije shvatio kao kaznu. Iako je Peroš jasno rekao da je to kazna za sramotnu igru u osijeku, Miše misli drugačije.
- Predsjednik može biti ljut, ali je sasvim normalno da se momčad vrati autobusom. Isto tako mi smo se nakon povratka ujutro stigli odmoriti i jutros normalno odraditi trening tako da to ne smatram uvredom. Uostalom s jednim treningom, koji smo propustili odraditi u nedjelju, nećemo ni izgubiti ni dobiti ništa.
Što se tiče same utakmice Miše je ustvrdio da je njegova momčad nesvjesno podcijenila protivnika te da dominaciju iz prvih 20-ak minuta nisu uspjeli materijalizirati.
- Krivo mi je jer sedam dana ranije ista momčad odigrala je odličnih 45 minuta protiv Blackburna - priča Miše.
Trener Hajduka smatra kako mu momčad bolje igra u sustavu s dva napadača, no isto tako je svjestan da trenutno nema odgovarajućih rješenja
- Hajduk definitivno bez jednog klasnog napadača teško može nešto tražitit u Europi. U HNL-u nešto možemo napraviti s maksimalnim angažmanom svih 11 igrača na terenu, ali u Europi ne. Treba nam zamjena za Kalinića ili neki igrač bolji od njega - ustvrdio je Miše i dodao kako za gostovanje kod Žiline neće biti drastičnih promjena u momčadi.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • user_34983 27.07.2009.

    igrao si kukavički i dobro prošao. prošlu sezonu si izgubio zbog sano jednog napadača u vrhu napada. skoro si i kalinića uništi svojom taktikom. sinovčić je u pravu. nemaš ti pojma. prosuo si bodove.

  • marba 27.07.2009.

    miše nije trener za Hajduka! ne razumijem zašto opet čekat da se zasostane za dinamom pa da mjenjaju trenera..

  • willcraft 27.07.2009.

    dok se vi zajebavate sa napadacima ,mamic ce kupiti šarbinija ili cak oba!! prodali ste kalinica lovu imate kupite ih i sve je vase ove godine a ako ih mamic uzme zaboravite na bilo kakve trofeje!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare