To je to što me zanima!

Mišković ispratio 'barakude' na Svjetsko prvenstvo u Dohu

Vaterpolisti su stigli u Katar, gdje u ponedjeljak otvaraju SP protiv Australije. Već su i trenirale na bazenu u Aspire Domeu, gdje će se i igrati utakmice Svjetskog prvenstva
Vidi originalni članak

Hrvatska vaterpolska reprezentacija konačno je pristigla u Dohu, gdje će u ponedjeljak i otvoriti Svjetsko prvenstvo utakmicom protiv Australije (11:30, HRT 2). Protekla tri dana 'barakude' su provele u susjednom Dubaiju, gdje su trenirale s reprezentacijama Grčke i Italije, a put Dohe ispratio ih je predsjednik NK Rijeke Damir Mišković, kojemu je Dubai često boravište.

Naravno, i Mišković će u skladu s vremenom i mogućnostima biti jedan od navijača naše reprezentacije čiji je primarni cilj na Bliskom istoku osigurati plasman na Olimpijske igre. Za to će morati izboriti četvrtfinale, a do kojeg izravno vodi prvo mjesto u skupini. Nakon Australije, a uoči JAR-a, u srijedu, očekuje nas izvjesno i najveći konkurent u toj misiji, svježi europski prvaci iz Zagreba Španjolci, koji su i u Katar stigli u najboljem sastavu, čak i jačem nego u Zagrebu (branič Famera).

SPLIĆANIN JERKO Tucak ga je skoro otpisao, a sad je glavni 'killer': Želim i Pariz i medalju! Hajduk? Bit će prvak ROĐENI RIJEČANIN Zbog bizarne greške riječkog vaterpolista Srbija ispala s Eura u Zagrebu, sad ga otpisali za SP DUBROVAČKI VATERPOLIST S Hrvatskom je bio i prvak svijeta, sad igra za Australiju. Debitirat će protiv 'barakuda'

'Barakude, koje su, pak, u odnosu na Europsko prvenstvo bez Luke Bukića i drugog golmana Tonija Popadića, već su i trenirale na bazenu u Aspire Domeu, gdje će se i igrati utakmice Svjetskog prvenstva. Novih problema nema i nadamo se da će tako ostati tijekom sljedeća dva tjedna nakon kojih će hrvatski sport, vjerujemo, dobiti prvu reprezentaciju u Parizu. 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • LoveGirl21 04.02.2024.

    Ocijenite moju 18+ golu fotografiju ---> NU21.FUN

  • velečasnik 03.02.2024.

    Hebate ovaj je u potpunosti zamijenio bjegunca.u sve se petlja i veliki utjecaj kod sudaca.e lijepa je nasa

  • iznad svih HRVATSKA 03.02.2024.

    Miskovic je produzena ruka mamica i to se svakom utakmicom rijeke i njegovim istupima u javnosti sve vise potvrđeuje

Komentiraj...
Vidi sve komentare