To je to što me zanima!

Mišković: Ne mogu vjerovati da nijedna TV neće platiti prijenos! Doznajemo o kojoj se cifri radi

Nogometaši Rijeke u Solunu od 20 sati love što bolji rezultat za uzvrat idući četvrtak na Rujevici i pokušaj ulaska u grupnu fazu Konferencijske lige. Televizijskog prijenosa u Hrvatskoj neće biti
Vidi originalni članak

Utakmica hrvatskog kluba u europskom natjecanju bez televizijskog prijenosa? I to je moguće. A radi se o play-offu Europske konferencijske lige.

PAOK i Rijeka od 20 sati u Solunu igraju prvu od dvije utakmice za ulazak u skupine novoga Uefina natjecanja i premiju od 2,94 milijuna eura.

POGLEDAJTE VIDEO: Novi gostujući dres Rijeke

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pregovori oko prijenosa grčke TV kuće s Hrvatskom nogometnom televizijom, koja je prenosila dosadašnje europske utakmice bijelih, propali su.

Kako neslužbeno doznajemo, domaćini za preuzimanje signala traže između 11.000 i 12.000 eura, što je cifra kojom su lobiranjem značajno smanjili klupski djelatnici. Za TV kuće ipak previše.

RIJEKA OTIŠLA U GRČKU Tomić na solunskom frontu bez Drmića i Murića: Oni su favoriti

- Ne mogu vjerovati da nijedna nacionalna televizija ne može naći interes i ne posebno veliku sumu novca da navijačima Rijeke i ljubiteljima nogometa u Hrvatskoj omogući prijenos utakmice hrvatskog kluba u Europi, i to play-offa Konferencijske lige - rekao nam je predsjednik Rijeke Damir Mišković.

Interes navijača Rijeke, ali i svih ljubitelja koji žele pogledati hrvatskog predstavnika protiv renomiranog protivnika u Europi nacionalnim televizijama očito nije bitan. Naravno da nije ni Grcima koji žele zaraditi.

Ne dođe li do promjene u posljednjim satima uoči utakmice, svi zainteresirani moći će utakmicu pratiti radijskim putem preko Radija Rijeka i Radija Korzo, putem klupskih kanala na društvenim mrežama i web stranice, kao i portala 24sata.

Idi na 24sata

Komentari 201

  • stojko31 22.08.2021.

    HRT paraziti

  • cupi cupi 19.08.2021.

    Koji HRT to je kurton od televizije, to je političko kovidska televizija hdz sdp koalicije, samo politika i gluposti ništa više žali bože što je moramo plaćati

  • bcelija 19.08.2021.

    Važno je plaćati tv pretplatu! Nećemo sad gunđati zbog jedne utakmice. Zašto bi sad pokazivali utakmicu kad ni inače ne pokazuju. Narod treba gledati reprize i utvrđivati gradivo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare