To je to što me zanima!

Mislite da ste već Modrićevu vanjsku vidjeli iz svakog kuta? Real objavio novi. Čaroban je...

Kako jednostavno, kada je u pitanju hrvatski majstor. Pomislili biste da ste tu čarobnu asistenciju vidjeli već iz svakog mogućeg kuta, ali... Postoji novi, i objavio ga je madridski klub
Vidi originalni članak

O moj Bože! O moj Bože! Muka Modrić! Muka Modrić! Molim vas, Muka Modrić! Poklonite se kvaliteti ovog mladića! 

Urlao je tako veliki Rio Ferdinand na potez Luke Modrića koji je očarao nogometu Europu. Dodavanje vanjskom za Rodryga i Real je u polufinalu Lige prvaka.

RADUJE SE I ON Jakić izbacio Barcelonu, Modrić se javio: Obećanje ispunjeno! HRVAT ZALUDIO REALOVCE Real nudi Modriću ono što nisu imali ni velikani Iniesta, Xavi...

Kako jednostavno, kada je u pitanju hrvatski majstor. Pomislili biste da ste tu čarobnu asistenciju vidjeli već iz svakog mogućeg kuta, ali... Postoji novi, i objavio ga je madridski klub. Sve izgleda još čarobnije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Real Madrid C.F. (@realmadrid)

Utakmica još nije završila, a svjetski su mediji samo nizali pohvale. Talijanski novinar Fabrizio Romano poručio je da bi se 'Modrićeva asistencija trebala čuvati u muzeju kao izložbeni primjerak jer je to umjetnost', a Marca je jednostavno poručila kako je Luki potrebno podići spomenik.

- Ogroman je ponos čuti navijače kako kliču moje ime, cijenim naklonost, od prvog dana kada sam stigao ovdje, pokušavam to vratiti na terenu pomažući momčadi i pobjeđujući - kazao je Luka.

A ON I DALJE ČEKA MADRIĐANE AS: Modrić ima dvije ponude. Nije sigurno da će ostati u Realu VIDEO: LUDNICA U STUDIJU Urnebesna reakcija Ferdinanda: O moj Bože! Muka Modrić! Poklonite se njegovoj kvaliteti

- Opet je nevjerojatna noć, sjajna utakmica na Bernabeuu. Ovo je poraz koji ima jako sladak okus, patili smo, ali nismo se predali. Predaja nije bila opcija. Mislim da i kod 0-3 nismo igrali loše, ali Chelsea je odigrao fantastično i ostalo nam je jedino da se borimo do kraja. Bili smo uvjereni da možemo preokrenuti rezultat. Trener je napravio neke izmjene koje su donijele preokret u igri i presretni smo.

Idi na 24sata

Komentari 74

  • dnelst 15.04.2022.

    Luka Modric,jedan jedini i neponovljivi,zato uzivajmo u magiji broja 10 dok jos mozemo a ovi sto pricaju protiv njega....b*dala i krivih drva nikad nestati nece

  • skyvision 15.04.2022.

    san lorenzo proučava kako je tako nesto uopce moguce izvest a njegovima nije bio bas nesto...

  • Bymbo 15.04.2022.

    Realno, treba to i strpat u gol onako u punom trku iz prve i još u zraku lopta, polu volej nekakav, isto TOP majstorija bez koje bi maestralan Modrićev pas ostao neprimječen da ovaj nije pogodio.

Komentiraj...
Vidi sve komentare