Sport

Komentari 75

Mislite da ste već Modrićevu vanjsku vidjeli iz svakog kuta? Real objavio novi. Čaroban je...

Mislite da ste već Modrićevu vanjsku vidjeli iz svakog kuta? Real objavio novi. Čaroban je...

Kako jednostavno, kada je u pitanju hrvatski majstor. Pomislili biste da ste tu čarobnu asistenciju vidjeli već iz svakog mogućeg kuta, ali... Postoji novi, i objavio ga je madridski klub

O moj Bože! O moj Bože! Muka Modrić! Muka Modrić! Molim vas, Muka Modrić! Poklonite se kvaliteti ovog mladića! 

Urlao je tako veliki Rio Ferdinand na potez Luke Modrića koji je očarao nogometu Europu. Dodavanje vanjskom za Rodryga i Real je u polufinalu Lige prvaka.

Kako jednostavno, kada je u pitanju hrvatski majstor. Pomislili biste da ste tu čarobnu asistenciju vidjeli već iz svakog mogućeg kuta, ali... Postoji novi, i objavio ga je madridski klub. Sve izgleda još čarobnije.

Utakmica još nije završila, a svjetski su mediji samo nizali pohvale. Talijanski novinar Fabrizio Romano poručio je da bi se 'Modrićeva asistencija trebala čuvati u muzeju kao izložbeni primjerak jer je to umjetnost', a Marca je jednostavno poručila kako je Luki potrebno podići spomenik.

- Ogroman je ponos čuti navijače kako kliču moje ime, cijenim naklonost, od prvog dana kada sam stigao ovdje, pokušavam to vratiti na terenu pomažući momčadi i pobjeđujući - kazao je Luka.

- Opet je nevjerojatna noć, sjajna utakmica na Bernabeuu. Ovo je poraz koji ima jako sladak okus, patili smo, ali nismo se predali. Predaja nije bila opcija. Mislim da i kod 0-3 nismo igrali loše, ali Chelsea je odigrao fantastično i ostalo nam je jedino da se borimo do kraja. Bili smo uvjereni da možemo preokrenuti rezultat. Trener je napravio neke izmjene koje su donijele preokret u igri i presretni smo.

Najčitaniji članci