To je to što me zanima!

Mister od Arabije: Tramezzani preuzeo bivši Dalićev klub...

Bivši trener Hajduka nije bio dugo bez posla. Manje od mjesec dana nakon sporazumno raskinutog ugovora s klubom s Poljuda, preuzeo je klub koji je ranije vodio hrvatski izbornik Zlatko Dalić
Vidi originalni članak

Paolo Tramezzani rezultatski je ispunio očekivanja u Hajduku, no uprava mu nije izglasala podršku za sljedeću sezonu pa je njegov ugovor sporazumno raskinut. Ipak, nije dugo trebalo da si Talijan nađe posao.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Doduše, nije ni blizu, ali vjerojatno se radi o pozamašnoj svoti novca. Trammezzani je novi trener Al-Faisalyja iz Saudijske Arabije.

Al-Faisaly je prošlu sezonu završio kao deveta od ukupno 16 momčadi s po devet poraza i neriješenih utakmica te 12 poraza, a od ispadanja iz lige ih je dijelio tek bod.

OPROSTIO SE OD NAVIJAČA Tramezzani: Žalim što nisam doživio pun stadion, Hajduk će mi zauvijek ostati u srcu...

Bivši trener Hajduka će na klupi zamijeniti Brazilca Periclesa Chamuscu kojemu je istekao ugovor sa saudijskim klubom, a zanimljivo, ranije je na klupi tog klupa sjedio i hrvatski izbornik Zlatko Dalić!

Klub je potvrdio vijest na društvenim mrežama, a naglasili su da se radi o jednogodišnjem ugovoru s mogućnošću produljenja!

Idi na 24sata

Komentari 4

  • 18.06.2021.

    Nije on bio loš koliko je kadar jadan bio u Hajduku.Pa tko je nama uopće trener sad,ja pojma nemam?

  • Sićka 18.06.2021.

    Grande signore, grazie per tutto e buona fortuna nel futuro!

  • AC.MILAN 18.06.2021.

    ni ime mu na sluzbenoj stranici nisu napisali tocno hahaha

Komentiraj...
Vidi sve komentare