To je to što me zanima!

Misterij Krstičević: Nakon tri utakmice napustio je Zrinjski

Mišo Krstičević sa Zrinjskim je u tri utakmice imao pobjedu i dva remija. I potom dao neopozivu ostavku. Krstičević je na klupi Zrinjskog naslijedio Branka Karačića
Vidi originalni članak

Mišo Krstičević je otišao iz osobnih razloga. Trenutak u kojem je tako odlučio nimalo nam ne odgovara jer u sljedećih pet dana imamo dva važna susreta, protiv Veleža i Radnika. No Zrinjski je znao pronaći pravi put i u težim situacijama, rekao je izvršni dopredsjednik kluba Danko Šulenta.

U tri utakmice Krstičević je pobijedio Slaviju te igrao neriješeno protiv Veleža i s Drinom. Upravo je posljednja utakmica protiv devetoplasirane Drine izazvala veliko nezadovoljstvo navijača i uprave. Navijači su Krstičevića okarakterizirali kao glavnog krivca za lošu formu momčadi koja je, prema njihovu mišljenju, igrala puno bolje dok je trener bio Branko Karačić.

I dok su se svi u klubu pripremali za današnji uzvrat Kupa i veliki derbi protiv Veleža, Krstičević je “podigao sidro”. Razlog nije htio navesti, o njemu će, kako kaže, tek nakon desetak dana.

Krstičević je na klupi Zrinjskog naslijedio Branka Karačića, koji je prošle sezone osvojio naslov prvaka. Uprava kluba za ovu je sezonu zacrtala identični cilj, no morat će pronaći novog trenera. U trenutku Mišina odlaska Zrinjski je bio treći s tri boda zaostatka za vodećim Širokim Brijegom. Jedan od kandidata za Krstičevićeva nasljednika je i bivši Dinamov trener Krunoslav Jurčić.

Idi na 24sata

Komentari 67

  • mashograd 18.03.2015.

    Ček, gdje su oni fanatici koji su ga uzdizali kada sam govorio da će otići nakon par mjeseci jer njegov način ophođenja sa igračima može proći samo s djecom?!

  • El Tractor 18.03.2015.

    Evo Jurčić je spreman, čeka ko zapeta puška!

  • marinero h 18.03.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare