To je to što me zanima!

Richarlison je s dva gola srušio Srbiju, ali se ozlijedio Neymar

Nakon što nisu imali neke šanse u prvih 45 minuta, u nastavku su stavili Brazilci u brzinu više i s dva gola (2-0) osigurali velika tri boda. No, izgleda da su sve platili ozljedama nekih igrača
Vidi originalni članak

Uz sjajnu igru u drugom poluvremenu nogometaši Brazila svladali su Srbiju 2-0 (0-0) u utakmici prvog kola skupine G svjetskog prvenstva kojem je domaćin Katar. Tijekom gotovo cijele utakmice Brazil je dominirao i napadao, no u prvom poluvremenu ti su brazilski naleti bili mahom sramežljivi i ne odveć opasni po Srbiju koja se uspješno branila.

Brazil je agresivnost pojačao u drugom poluvremenu te je bio sve opasniji po srpsku obranu i golmana. U 60. minuti Alex Sandro je gromovito pogodio vratnicu, a dvije minute kasnije Brazil je poveo. Vinicius je pucao, srpski golman Milinković-Savić odbio, ali samo do Richarlisona koji je jednostavno pogodio za vodstvo svoje reprezentacije.

NAJBOLJI POTEZ TURNIRA VIDEO Kao Mandžo u finalu LP! Pogledajte sjajan gol Brazilca

Potom se igra potpuno rasplamsala jer je Srbija krenula po izjednačenje i bivala je sve opasnija po brazilskog golmana Alissona. No, na još je ljepši način Richarlison zabljesnuo u 74. minuti kada je volejom, u padu, maestralno zabio za 2-0. Razigrani Brazilci do kraja su pogodili prečku (Casemiro) i imali još nekoliko prilika, ali se rezultat više nije mijenjao.

Bila je ovo posljednja utakmica prvog kola natjecanja po skupinama. Ranije je u ovoj skupini G Švicarska bila bolja od Kameruna s 1-0 pa su na vrhu ljestvice Brazil i Švicarska s po tri boda, dok Srbija i Kamerun imaju nula. U drugom kolu, u ponedjeljak 28. studenoga, igraju Kamerun - Srbija i Brazil - Švicarska.

Idi na 24sata

Komentari 393

  • KonjusarskiTurcin 25.11.2022.

    Posle Belgije ce biti opet Ustase i odose. Hahahahaha.

  • KonjusarskiTurcin 25.11.2022.

    Vidi ove Ustase ovde kako se sad raduju a da vidimo dokle ce te vi dogurati. Iz Katara zavrse u Blajburg. Svi navijaju za usranu Domovinu a nisu ni tamo nego u Nemackoj. Hahaha. Ima da padenete u grupi kao onaj Dron.

  • kojiznam 24.11.2022.

    Nebi ni nasi bolje prosli 😄

Komentiraj...
Vidi sve komentare