To je to što me zanima!

Mitrović: Nadam se da sam se dobro uklopio u ovu momčad

Ne smijemo podcijeniti Finsku, moramo biti maksimalni. Sigurno će i oni biti motivirani, ali moramo ostati jednako ozbiljni kao i protiv Kosova, rekao je mladi Matej Mitrović
Vidi originalni članak

Mladi stoper Rijeke Matej Mitrović (22) u svom je drugom nastupu za Hrvatsku zabio prvi gol i tako na najbolji mogući način najavio da Vatreni ne moraju strahovati za budućnost na stoperskim pozicijama. Priliku je protiv Kosova dobio u drugom poluvremenu, a zamijenio je kapetana.

- Nažalost, priliku sam dobio jer se Ćorluka ozlijedio, ali pokušao sam je iskoristiti najbolje što znam. Sretan sam i zadovoljan, a fenomenalan je osjećaj zabiti prvijenac. Bilo mi je lakše u drugom poluvremenu jer smo već riješili utakmicu, a potrudio sam se što bolje uklopiti i nadam se da sam to dobro odradio - rekao je Mitrović za HNS-ovu stranicu.

Iako je Hrvatska uvjerljivo slavila 6-0, obrana je ipak imala posla, a Matej je zabio peti gol naše reprezentacije.

- Nisu oni nepovezana momčad. Čak i kad smo već imali dobar rezultat, čekali su nas na protunapade i nisu bili tako bezopasni kao što rezultat sugerira. Znali smo da nam neće biti lako zbog tih ozljeda u našoj momčadi, ali brzo smo zabili prvi gol i primirili Kosovo, dok je njima prva domaća utakmica bila dodatan motiv, ali i pritisak - kaže Matej.

Ako se Čarlijeva ozljeda pokaže ozbiljnijom, Mitrović bi novu priliku mogao dobiti već u nedjelju protiv Finske (18 sati, HTV2).

- Ne smijemo podcijeniti Finsku, moramo biti maksimalni. Sigurno će i oni biti motivirani, ali moramo ostati jednako ozbiljni kao i protiv Kosova - zaključio je mladi stoper.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • komentator__Luka 08.10.2016.

    treba zvati i leovca umjesto pivarića i p strninine

  • aaerts 08.10.2016.

    iz srijemske mitrovice

  • hercules18 08.10.2016.

    Trenutno u puno boljoj formi od Jedvaja...Miran,dobar u skoku,zna puno bolje s loptom i od Vide

Komentiraj...
Vidi sve komentare