To je to što me zanima!

Tata mladog golmana: Karlo se probudio iz kome! Nije ugrožen

Karlo (18) stradao je deset minuta prije ponoći na Staru godinu. BMW je vozio godinu dana stariji mladić, a uz njega je bio sjedio i vlasnik auta. Karlo je u trenutku nesreće sjedio iza suvozača
Vidi originalni članak

Život 18-godišnjega Karla Sokača, golmana iz Križevaca koji je teško stradao u prometnoj nesreći, nakon koje nije osjećao noge i jednu ruku, prema svemu sudeći je spašen.

Pogledajte video

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Karlo nije više životno ugrožen, probudili su ga iz inducirane kome i polagano se oporavlja. Danas smo ga nakratko vidjeli i za sada još ne govori. No presretni smo što mu više život nije u opasnosti i sad je na redu drugi čin, a to je polagani oporavak. Najvjerojatnije ga čeka još jedna operacija - kazao nam je Karlov otac Davor Sokač.

Dobra je vijest i što Karlo, unatoč teškim ozljedama kralježnice, može micati rukama i nogama pa ne bi trebao ostati nepokretan.

VOZAČ PUŠTEN I PRIJAVLJEN Otac: Karlo je i dalje u komi, prvi je cilj samo da ostane živ

Podsjećamo, 18-godišnji Karlo stradao je deset minuta prije ponoći na Staru godinu. BMW-om bjelovarskih registarskih oznaka upravljao je godinu dana stariji mladić, koji nema položen ispit. Uz njega se kao suvozač nalazio njegov vršnjak, vlasnik automobila. On je dao ključ vozaču i sjedio s desne strane. Karlo je u trenutku nesreće sjedio otraga, iza suvozača.

Na izlasku iz jednog desnog zavoja, u Poljani Križevačkoj, neiskusan vozač izgubio je kontrolu nad autom te prešao na suprotnu stranu i izletio s ceste. Nakon izlijetanja u lijevi putni jarak BMW je desnom stranom udario u betonski stup.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • VjekoVjeko666 04.01.2020.

    Oleeeeeee... Uslisene su molitve za zdravlje naseg Karla.. Opet ces stati medju vratnice i nastaviti tamo gdje si poceo.. Zivio Karlo uz sto brzi oporavak.. Bog te pozivio!!!

  • brane456 04.01.2020.

    Zahvaliti dragom bogu, i ništa više😇😇😇😇😇

  • jesen2018 04.01.2020.

    Sretno Karlo do potpunog oporavka. Svaka čast i pohvala kirurzima i ostalom medicinskom osoblju na spašavanju mladog života. Oduvijek u zdravstvu najviše cijenim kirurge jer zbog njihovog rada i znanja možemo čitati ovako pozitivne vijesti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare