To je to što me zanima!

Mladi Hrvat oduševio u porazu: 'Vidjeli ste koliko je talentiran'

Imali smo najtežu skupinu, igrali protiv vrhunskih protivnika i svaka sitnica i greška su se kažnjavale. To je najviša razina nogometa. Bila je odlučujuća utakmica i nažalost nismo uspjeli, zaključio je Sučić
Vidi originalni članak

Salzburg je bio na pragu trećeg mjesta u skupini Lige prvaka koje bi za njih značilo odlazak u nokaut fazu Europske lige, ali gol u drugoj minuti sudačke nadoknade poslao je Benficu  (1-3) dalje. Petar Musa je s portugalskim klubom prošao, dok je Luka Sučić (21) oduševio igrom, ali njegova momčad ipak je ispala iz Europe. 

LIGA PRVAKA Man. United ispao iz Europe, Sučić zabio u porazu Salzburga

Hrvatski reprezentativac zabio je i smanjio rezultat na 2-1 za Portugalce, a bilo bi to dovoljno da Salzburg prođe dalje u Europi, no šokirao ih je Arthur Cabral u drugoj minuti sudačke nadoknade.

- Svaka ekipa treba takvog igrača koji je uvijek korak ispred. Imam velika očekivanja od njega jer našoj igri donosi mnogo kvalitete, svi ste vidjeli koliko je talentiran. Sposoban je diktirati stvari u ovakvim utakmicama - pohvalio je Hrvata trener Salzburga Gergard Struber.

Iako su ga mnogi hvalili, Sučiću je teško palo ispadanje iz Europe.

- Razočarani smo, teško je primiti gol u 92. minuti, ali moramo izvući pozitivne stvari iz ove sezone u Ligi prvaka. Mlada smo momčad, iz ovoga možemo puno naučiti i primijeniti u idućim utakmicama. Imali smo najtežu skupinu, igrali protiv vrhunskih protivnika i svaka sitnica i greška su se kažnjavale. To je najviša razina nogometa. Bila je odlučujuća utakmica i nažalost nismo uspjeli - zaključio je hrvatski reprezentativac.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • RedDoor 13.12.2023.

    Bravo, možda je vrijeme za prvih 11 reprezentacije, u sredini uz Modrića i Brozovića, jer oni stoje daleko od gola, a on je opasniji po gol.

  • pametnih_li_ljudi 13.12.2023.

    Bez brige iako je Sucic generacijski talent, igrat ce Vlasic ...

  • 13.12.2023.

    Dečko je rođen i odrastao u Austriji. Cijelu karijeru igra tamo a onda su ga gotovog i talentiranog igrača došle mutikaše iz Hrvatske vrbovat da igra za Hrvatsku...cirkus

Komentiraj...
Vidi sve komentare