Obavijesti

Sport

Komentari 2

Man. United ispao iz Europe, Sučić zabio u porazu Salzburga

Man. United ispao iz Europe, Sučić zabio u porazu Salzburga

Hrvatski reprezentativni veznjak Luka Sučić bio je strijelac za Salzburg, ali njegova je momčad izgubila na svom terenu od Benfice sa 1-3 (0-2) te pala s trećeg na četvrto mjesto u skupini i ostala bez europskog proljeća

VIDEO

Nogometaši FC Kopenhagena i Napolija postali su 13. i 14. sudinici osmine finala ovosezonske Lige prvaka, danski je prvak do drugog mjesta u skupini A stigao domaćom 1-0 (0-0) pobjedom protiv Galatasaraya, dok je talijanski prvak drugo mjesto u skupini C osigurao domaćim 2-0 (2-0) trijumfom protiv Brage.

FC Kopenhagen i Napoli prodružili su se tako Bayernu, Arsenalu, PSV-u iz Eindhovena, Realu iz Madrida, Real Sociedadu, Napoliju, madridskom Atleticu, Laziju, Borussiji iz Dortmunda, Manchester Cityju, RB Leipzigu i Barceloni koji su i prije posljednjeg kola osigurali prolazak dalje dok će preostala dva putnika u osminu finala biti poznata nakon utakmica u srijedu.

FC Kopenhagen i Galatasaray u dvoboj su posljednjeg kola skupine A ušli sa po pet bodova i bilo je jasno kako će pobjednik zauzeti drugo mjesto iza Bayerna, dok bi remi otvorio priliku Manchester Unitedu koji bi u tom slučaju mogao pobjedom protiv Bayerna do drugog mjesta. 

Gol za prolazak dalje postigao je Lerager (58). 

Galatsaray će na proljeće igrati u Europskoj ligi jer je ostao treći nakon što je Bayern na Old Traffordu svladao Manchester United sa 1-0 (0-0) pogotkom Comana (70).

Bayern je osvojio prvo mjesto u skupini A sa 16 bodova, FC Kopenhagen je drugi s osam, Galatasaray treći s pet, dok je Manchester United završio svoj europski put s četiri boda. 

Hrvatski reprezentativni veznjak Luka Sučić bio je strijelac za Salzburg, ali njegova je momčad izgubila na svom terenu od Benfice sa 1-3 (0-2) te pala s trećeg na četvrto mjesto u skupini. Nakon što su Di Maria (32) izrano iz kornera te Rafa Silva (45+1) u prvom dijelu doveli Benficu u prednost od 2-0, Sučić (57) je početkom nastavka udarcem sa 20-ak metara koji se odbio od bloka gostujućeg stopera smanjio na 2-1. I s minimalnim porazom Salzburg bi ostao treći u skupini, ali je Cabral (90+2) u sudačkoj nadoknadi pogodio za konačnih 3-1 za Benficu i prolazak portugalskog velikana u Europsku ligu.

Luka Sučić je odigrao čitav susret za Salzburg kod kojega je Roko Šimić ušao u igru u petoj minuti sudačke nadoknade, dok je Petar Musa odigrao drugo poluvrijeme za Benficu.

U utakmici za prvo mjesto u skupini Inter i Real Sociedad su u Milanu odigrali 0-0 pa je španjolski sastav završio na prvom, a talijanski na drugom mjestu. Oba kluba su osvojila po 12 bodova, Benfica i salzburg su natjecanje završili sa po četiri boda, no na kraju je Benfica treća, a Salzburg četvrti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

VIDEO Bayern - Real 2-2: Ovaj Real ima sto života! Domaćin dominirao, ali gosti se izvukli
POLUFINALE LIGE PRVAKA

VIDEO Bayern - Real 2-2: Ovaj Real ima sto života! Domaćin dominirao, ali gosti se izvukli

Bayern München i Real Madrid remizirali su u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka (2-2). Za domaćina su zabili Sane i Kane, no gosti su se opet izvukli golovima Viniciusa

VIDEO Dodir majstora: Modrić 'frapirao' navijače na treningu
GENIJALAC S LOPTOM

VIDEO Dodir majstora: Modrić 'frapirao' navijače na treningu

Realovci su trenirali na Allianz Areni u Münchenu uoči polufinala Lige prvaka, a Modrić je bio posebno raspoložen. S dvije majstorije je oduševio navijače i na sjajan način najavio utakmicu
UŽIVO Polufinale Lige prvaka, evo gdje gledati Bayern - Real
OD 21 SAT

UŽIVO Polufinale Lige prvaka, evo gdje gledati Bayern - Real

Želimo se izolirati od drugih stvari u ovoj utakmici. Važno je da imamo slobodu kako bi odigrali vrhunsku utakmicu. Dat ćemo sve od sebe kako bi pobijedili, znamo kakva je situacija za uzvrat, najavio je trener Bayerna