To je to što me zanima!

Mladi 'lavovi' pojeli su 'orliće': Debakl Srbije, poveli su protiv Engleza pa primili devet golova

Bio je to najteži poraz mladih reprezentativaca iz susjedstva, a nakon što su dali dojam da bi mogli namučiti Engleze, dogodio im se veliki zaokret i teški pad
Vidi originalni članak

Zabili su gol za vodstvo i dobro ga proslavili, a onda su kola krenula nizbrdo. U slobodnom padu. Mladi reprezentativci Srbije izgubili su na gostovanju kod kolega iz Engleske u sklopu kvalifikacija za nadolazeće U21 Europsko prvenstvo s čak 9-1 (3-1).

Sve je krenulo odlično za susjede kad je Vladimir Lučić zabio u 27. minuti, ali pet minuta kasnije na semaforu u Nottinghamu već je bilo 1-1. Zabio je Jaden Philogene da bi do odmora preokrenuli Cityjev Liam Delap i Harvey Elliot iz Liverpoola

Sve se rapidno rušilo i u nastavku kad je do 60. minute Chelseajev Noni Madueke zabio dva gola, a Philogene-Bidace dodao još jedan za 6-1. Nakon toga je Subotić zabio u svoju mrežu, a tamo su još loptu gurnuli Jonathan Rowe i ponovno Elliot za najteži poraz srpskih mladića ikad.

Nakon dva kola 'gordi albion' ima dvije pobjede te je na vrhu skupine, dok Srbija ima pobjedu i poraz, ali i utakmicu manje. Prvoplasirani iz svake te tri najbolje drugoplasirane momčadi skupina imaju direktan plasman, a igraju se i dodatne kvalifikacije.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • đorđe iz subotice 13.10.2023.

    Hahahahaha gledao ovu utakmicu likovi nas pojeli uzduž i popreko.

Komentiraj...
Vidi sve komentare