To je to što me zanima!

Mladi nogometaš (19) nije imao šanse: Ubio ga je vozač BMW-a

Filip Radulović, nogometaš Sloge iz Plandišta u južnom Banatu u Srbiji, poginuo je u ponedjeljak u prometnoj nesreći. Lokalni radio objavio je kako nekoliko dana neće emitirati zabavni program
Vidi originalni članak

Plandište, malo mjesto u južnom Banatu u Vojvodini, zavijeno je u crno nakon teške prometne nesreće u kojoj je u ponedjeljak poginuo Filip Radulović (19), mladi nogometaš lokalnog niželigaša Sloge.

Radulović je, vozeći Mercedes, nastradao kad je 25-godišnji vozač BMW-a na cesti od Vršca prema Plandištu prešao u njegovu traku i sudario se s njim. Vozač BMW-a teško je ozlijeđen, a Filip nije uspio izbjeći smrt iako je pokušao skrenuti udesno.

Policija iz Pančeva podnijet će kaznenu prijavu protiv 25-godišnjaka iz Vršca zbog sumnje u teško djelo protiv sigurnosti javnog prometa.

Filip je posljednju utakmicu za Slogu odigrao u nedjelju, dan prije pogibije. Bio je u početnoj postavi u pobjedi nad Budućnosti Alibunar (3-1). Devetnaesti rođendan proslavio je 23. siječnja.

"Obitelji, prijateljima i svima koji su poznavali našeg Fiću izražavamo najiskreniju sućut. Neka ti je vječna slava, Fićo", objavili su iz njegova kluba Sloge na Facebooku.

Lokalni radio Pikolo objavio je kako zbog Radulovićeve smrti nekoliko dana neće emitirati zabavni program.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Anton Onlyarmy 02.02.2021.

    Jel netko nije dao žmigavac, vozač BMW-a. Jel netko krivo parkirao, vozač BMW-a. Jel se netko spucao u naplatne kućice ili u babu na pješačkom....Pa dokle više, ima i vozila druge marke koja su uključena u prekršaje.

  • lajh1985 02.02.2021.

    Znaci nema narodnjaka nekoliko dana...samo normalna muzika

  • anemicni jazavac 02.02.2021.

    Samo 5 vijesti iz Srbije danas. Malo je to dajte jos bar 5

Komentiraj...
Vidi sve komentare