To je to što me zanima!

Mladi Roko Šimić izbacio Livaju, Peričića, Biuka, Jarnija i društvo

Ključan za pobjedu Vivasa bio je Roko Šimić koji je zabio dva gola, a Medić je dodao jedan. Marko Livaja nije se upisao u strijelce, ali je svojim minijaturama dizao splitsku publiku na noge
Vidi originalni članak

U drugom polufinalu humanitarnog malonogometnog turnira "Četiri kafića" Vivas je slavio protiv Antiquea sa 3-2 pa ćemo od 18.30 uz izravan prijenos na HRT-u gledati ogled Kauri - Vivas!

Ključan za pobjedu Vivasa bio je sin proslavljenog hrvatskog reprezentativca Darija Šimića i nogometaš Red Bull Salzburga Roko Šimić koji je zabio dva gola, a Medić je dodao jedan. Za poražene su bili strijelci Biuk i Božić.

No, bez obzira na to što nije postigao pogodak, Livaja je i dalje bio glavna zvijezda susreta. Nakon utakmice djeca su okupirala parket na Gripama kako bi pozdravila svog junaka.

Na utakmici su još nastupili Radošević, Vuković, Tomasov i Jarni za Antique, dok su za Vivas zaigrali još i Niko Đolonga, Luka Pralija, Danijel Pranjić, Musa, Gabrić, Butorović, Bilić, Vejić, kao i mladi i nadareni Brkljača, Hrgović, Jureškin i Vulikić. 

Podsjetimo, u ranije odigranom finalu Kauri slavio protiv Camela sa 7-4. Za pobjedničku momčad je dvaput pogađao Moro, a u strijelce su se upisali i Peričić, Bosančić, Ozobić, Jakoliš i Bradarić, dok su u poraženoj momčadi strijelci bili Teklić, Pokrivač (ag), Subašić i Mornar.

Idi na 24sata

Komentari 105

  • josip 66 27.12.2021.

    Malo su pretjerali sa Livajom. Na silu od njega hoće napraviti super zvijezdu. Ide se toliko daleko da ga se poredi sa Sliskovicem.

  • Tovarske P...e ! 27.12.2021.

    Ko da je tesko izbaciti levaju,bjuika,perisica i drustvo !

  • Tovarske P...e ! 27.12.2021.

    Dinamovac Moro dignul pehar usred splita !

Komentiraj...
Vidi sve komentare