To je to što me zanima!

Mladi rukometaši uzeli broncu u Ateni! Nadigrali su Srbiju...

Mislim da je pobijedilo srce. Imali smo tu želju, volju, bili smo kao jedan. Idemo izaći kao da nam je zadnje, to smo odlučili u svlačionici. Nitko se ovome nije nadao jer smo mlađi
Vidi originalni članak

Hrvatska muška mlađa kadetska reprezentacija slavila je protiv Srbije u utakmici za treće mjesto 23-22 na Mediteranskom prvenstvu u rukometu.

Prvu trećinu mladi su Hrvati odigrali izvrsno i završili je s 8-5, no Srbi su u ostala dva dijela bili blago bolja momčad. Nasreću, nedovoljno da stigne našu mladu reprezentaciju. 

Veliki doprinos pobjedi dao je golman Tin Herceg koji je u drugoj i trećoj četvrtini u nekoliko navrata u potpunosti zaključao svoj gol!

- Hvala svima koji su nas bodrili i našim roditeljima. Čestitam i Srbima, potrošili su se kao i mi, ali na kraju sreća, volja i trud su bili na našoj strani. Nemam riječi - rekao je kapetan reprezentacije Maksimilijan Molc.

- Mislim da je pobijedilo srce. Imali smo tu želju, volju, bili smo kao jedan. Idemo izaći kao da nam je zadnje, to smo odlučili u svlačionici. Nitko se ovome nije nadao jer smo mlađi, no ovo pokazuje da pobjeđuje volja i srce, a ne snaga - rekao je Karlo Jurić, a onda se oglasio i izbornik Mišković:

- Prvenstveno bih istaknuo ekipu, ovo su prihavtili kao jedan veliki izazov. Odradili smo odličnu pripremu, dečki su se držali toga na terenu i kad nije išlo i na kraju izvukli na energiju i želju. Bacili su se na glavu danas, i uzeli su je!

 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • nišlija 22.02.2020.

    Ovo je vrednije i od zlata cim su nadigrali srbiju...

  • mark13 22.02.2020.

    Nadigrali nisu , nego su pobijedili sa jednim golom razlike a trebali su ih nadigrati. Bravo mini kauboji tako se igra sa srcem.

  • Natkica28 22.02.2020.

    Bravo..samo tako naprijed

Komentiraj...
Vidi sve komentare