To je to što me zanima!

Mladog igrača Srbije hrvatski navijači pogodili mobitelom?

U jednom trenutku utakmice U20 reprezentacija Hrvatske i Srbije u Županji, s tribine s hrvatskim navijačama doletjeo je mobitel, koji je pogodio mladog Andreja Mrkelu
Vidi originalni članak

Na utakmici U20 reprezentacija Hrvatske i Srbije održanoj u četvrtak u Županji dogodio se huliganski incident, koji je nažalost zasjenio samu utakmicu.

Srpski Kurir piše da je za vrijeme susreta srpski nogometaš Andrej Mrkela pogođen mobitelom u glavu. Mobitel je prema pisanju srpskog portala doletio s tribine hrvatskih navijača, a leteći objekt mladom igraču je ozlijedio uho.

Majka napadnutog nogometaša Lidija Vukićević opisala je incident.

- Andrej je bio tužan, nije bio bijesan, iako su mu razrezali uho. Moje dijete nije moglo shvatiti zašto se šovinizam umiješao u prijateljsku utakmicu - rekla je Vukićević za Kurir i rekla kakvi su uvjeti dočekali srpske nogometaše u Županji:

- Na terenu nisu bili nježni. Došao je s bolovima u nogama, krvavim uhom i, što je najgore, izvrijeđan s tribina, gađan bocama, mobilnim telefonima... užas. I to će sve proći bez kazne. Usprkos svemu što se dogodilo, sretna sam što kod sina nisam vidjela mržnju prema drugom narodu.

Idi na 24sata

Komentari 46

  • Prototype1983 26.05.2012.

    prodajem pumpu za bunar crvene boje, prateća oprema, strujni kabal 25 metara i špaga za vješanje, i 4 felge aluminijske, 14. od stare astre koju sam jučer prodo predsjedniku kluba jer je on autolimar pa će sebi sam dotjerat auto..eto tako...a za ovog malog, neznam, može bit da ga je pogodio a i ne mora..

  • acmilan 26.05.2012.

    A niko ne priča o rezultatu utakmice. Dali im 4 komada i još ih blate po Kuriru. Mislim, strašno!!!

  • MarioMiličević 26.05.2012.

    @jack1122 bio sam na toj tribini i sve znam...kao sto si ti reko vec niti je pogođen a i imo je ozlijeđeno desno uho!!! pa cemu onda takve lazi!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare