To je to što me zanima!

Mladost u ofenzivi: Želi i Bušlju!

I ne samo da intenzivno radi na zadržavanju kompletne momčadi koja je, nakon osam godina suše, prošlog studenog u Kupu osvojila jedan domaći trofej, već i na - jačanju
Vidi originalni članak

Proljeće je dokazano najnepredvidivije godišnje doba. U sekundi se od divnog i krasnog vremena stvori sasvim suprotno. Otprilike tako, samo ne u sekundama, već u satima i danima, raspetljava se situacija u najboljem zagrebačkom vaterpolskom kolektivu, Mladosti, dakako. Iz tmurnog i deprimirajućeg u vedro i pretežno sunčano.

POGLEDAJTE VIDEO: Hrvatska reprezentacija na pripremama

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Do prije nekoliko dana prijetio je pravi igrački egzodus sa Save, kapetan Ivan Marcelić bio je 90 posto u francuskom Noisy-le-Secu, ljevoruki Rus Harkov u Sintezu, Vrlića je tražila Brescia, Ćuka Ferencvaroš. Miloša Strasbourg... Ukratko, svi su već debelo gledali kamo će se skrasiti sljedeće sezone.

A onda najednom - obrat. Mladost je u svega nekoliko dana, indikativno, odmah nakon sjednice gradske Skupštine, potpisala nove ugovore s Marcelićem, Bukićem, Harkovim, Vrlićem, dok bi uskoro trebali i drugi doći na red. I ne samo da intenzivno radi na zadržavanju kompletne momčadi koja je nakon osam godina suše prošlog studenog u Kupu osvojila jedan domaći trofej, već i na - jačanju.

NEIZVJESNA BUDUĆNOST Novi udarac za Mladost: Ostala je bez pozivnice za Ligu prvaka

Ali onom najozbiljnijem mogućem jačanju jer Zagrepčani su u pregovorima s kapetanom hrvatske reprezentacije Androm Bušljom! Bušlje je nedavno nakon samo jedne sezone napustio Pro Recco, javljali su mu se ambiciozni francuski Marseille i grčki Vouliagmeni koji vodi hrvatski trener Hrvoje Koljanin, a Bušljin mogući dolazak u Mladost odjeknuo bi i zbog činjenice da je on Jugovo dijete. 

Ostvari li se takvo što, a u Dubrovniku ostanu "mirni" tijekom prijelaznog roka, mladostaši lagano okreću uloge u svoju korist. Jasno, to će sa sobom nositi i neke obaveze jer sigurno na Savi ne rade takvu momčad da bi igrali Regionalnu ligu, već bili konkurentni u Ligi prvaka u kojoj, temeljem pozivnice, nemaju mjesto sljedeće sezone. Ostala su samo dva mjesta koja će se popuniti kroz kvalifikacije, a znamo li da će tamo izvjesno igrati Brescia s Jokovićem, pa Szolnok s Filipovićem, onda bi se te utakmice mogle pretvoriti u utakmice sezone. A ova još nije ni završila...

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 16.06.2020.

    ovo je isti slučaj ko cibona prvo su bili u banani i prijetila je likvidacija a sad plačaju odštete i doveli nakića sada su blizu da dovedu drežnjaka također mislim kako odjednom takvi obrati u tim zagrebačkim klubovima?? ili su novinari lagali prije ili tu imaju prste i skori izbori!

  • hrc1993 15.06.2020.

    Ma nista od busljea, pricao sam s vičanom i kaze prica se, ali sumnja da ce ista bit od toga

  • LjutaGlava 15.06.2020.

    I nitko ne pita odakle odjednom novac za sport u kojem je inače teško doći do sponzora? U tjedan dana od bankrota do potpisivanja igrača koji u vaterpolu imaju značajan status, a samim time i plaće za takav sport.

Komentiraj...
Vidi sve komentare