To je to što me zanima!

Bivši UFC prvak i Cro Copov protivnik kritično! Spasio je roditelje iz požara pa stradao

Mark Coleman vraćao se u kuću koja je gorjela tri puta, u prva je dva navrata spasio oca i majku, a u trećem se vratio po psa. Njega su iz kuće spasili vatrogasci, a helikopterom su ga prevezli u bolnicu
Vidi originalni članak

Prije skoro 20 godina borio se protiv Mirka Cro Copa Filipovića i izgubio u ringu legendarnog Pridea, a nakon toga je Mark Coleman (59) postao prvi UFC-ov teškaški prvak te osvojio Prideov Grand Prix 2000. godine i ušao u UFC-ovu 'Kuću slavnih' te postao legenda slobodne borbe. A hrabrost s borilišta pokazao je u teškim trenucima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli ๏ TOPMMA CONTENT ๏ (@mmaformat)

U njegovoj je obiteljskoj kući izbio požar, prema prvim informacijama u kuhinji, a tamo su bili njegovi roditelji te ih je Coleman spasio iz požara koji se već poprilično proširio. Vraćao se tri puta, u prva je dva navrata spasio oca i majku, a u trećem se vratio po psa.

Nažalost, zbog udisanja dima se onesvijestio, a psa Hammera nije uspio izvući iz požara. Njega su iz kuće spasili vatrogasci, dok ga je medicinska služba helikopterom prevezla u bolnicu.

Čak sedam vatrogasnih kola bilo je potrebno da se požar zaustavi, a Coleman je trenutačno u bolnici. Stanje mu je navodno teško, a u javnost je 'iscurila' jedna fotografija. Podsjetimo, prije četiri godine se sam odvezao u bolnicu nakon što je pretrpio srčani udar i ponovno se vratio treningu.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • 13.03.2024.

    Pa ti idi po kera 😂

  • Cropatria1 13.03.2024.

    ... i to u jednom danu...

  • barba1 12.03.2024.

    Nagutao se dima, stradala pluća, nadam se da će se izvuć.

Komentiraj...
Vidi sve komentare