To je to što me zanima!

MMA legenda u komi nakon što je spasio obitelj iz požara: Kćeri stisnuo ruku, prikuplja se novac

Prvom teškaškom prvaku UFC-a i legendi Pridea izgorjela je obiteljska kuća, a u njegovo vrijeme najveće zvijezde sporta zarađivale su mnogo manje nego danas. Oporavlja se, ali i dalje je daleko od stabilnog
Vidi originalni članak

Pobjeđivao je velike borbe u kavezu i ringu, osvojio je Prideov Grand Prix 2000. godine i bio prvi UFC-ov teškaški prvak, a legendarni Mark Coleman (59) u induciranoj je komi nakon što je iz požara obiteljske kuće spasio roditelje. 'Nagutao' se dima i pao u nesvijest kad se vraćao po psa koji nažalost nije preživio, a Marka su izvukli vatrogasci te ga helikopterom prevezli u bolnicu gdje se borio za život, a prema posljednjim informacijama stvari idu nabolje.

MARK COLEMAN Bivši suparnik Cro Copa još je kritično. Evo što je ostalo od kuće legendarnog borca UFC-a

Prema pisanju američkom MMA novinara Davea Meltzera, legendarni Amerikanac počeo je pokazivati znakove života. Navodno je svjestan upita doktora te je bolje nakon što su mu uklonili čađu s pluća. I dalje je na sedativima, a stisnuo je ruku kćeri Morgan kad je bila kraj njega. 

Iako je legenda MMA-ja, ujedno je i pionir sporta te kroz karijeru i nije zaradio koliko zarađuju današnje najveće zvijezde. Izgorjela mu je i obiteljska kuće od koje je ostalo tek par zidova i pepeo, a sad je pokrenuta kampanja prikupljanja novca za troškove liječenja koji su u Americi veoma visoki. Želite li podržati Marka to možete napraviti OVDJE.

Podsjetimo, požar je navodno krenuo iz kuhinje pa se proširio na cijelu kuću, a u njoj su ostali zarobljeni Markovi roditelji i pas Hammer. Mark se unutra vraćao tri puta, u prva dva navrata spasio je majku i oca, ali u trećem navratu se onesvijestio kad je spašavao psa Hammera koji nažalost nije preživio. U induciranoj je komi od utorka. 

O njegovoj MMA karijeri pisale su se knjige, a valja istaknuti da je osim spomenutih uspjeha bio i jedan od rivala Mirka Cro Copa Filipovića u slavnim danima Pridea, na Silvestrovo 2004. godine. Hrvatsku legendu nije uspio slomiti, Cro Cop ga je nokautirao u prvoj rundi. No, imao je mnogo velikih pobjeda nakon toga, a ispred njega je samo još jedna nakon koje će mu sudac podići ruku u zrak...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli ๏ TOPMMA CONTENT ๏ (@mmaformat)

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Trezni 14.03.2024.

    Drž se👍

  • kakdjfojr 14.03.2024.

    Veliki čovjek

Komentiraj...
Vidi sve komentare