To je to što me zanima!

Mnogi zazivaju Ivana Rakitića: Evo kako on provodi ovaj Euro

Ivan je počeo kod nas, jedan je od najvećih i sigurno je šteta što ne igra za reprezentaciju. Pogotovo u ovom dijelu gdje bi sigurno mogao dati još jako puno. I mi smo svi krivi što je tako brzo otišao, rekao je Prosinečki
Vidi originalni članak

Bivši hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić (33) na društvenim mrežama pohvalio se kako uživa sa suprugom Raquel Mauri u Dubaiju, a ovih su dana proslavili i osmu godišnjicu braka. 

POGLEDAJTE VIDEO: Ivan Rakitić

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

I dok se 'vatreni' u Rovinju pripremaju za daljnju fazu natjecanja Eura, Rakitić uživa u specijalitetima koje su za njega radili chefovi restorana, a čak se i sam okušao u spravljanju jela. 

''Zadovoljstvo mi je bilo upoznati vas, Abi. Nevjerojatno iskustvo, odličan show i sjajna večera'', napisao je Rakitić te se zahvalio kuharu. 

Sudjelovao je i u showu poznatog turskog chefa Buraka Özdemira kojeg na Instagramu prati vrtoglavih 23 milijuna ljudi te posjeduje lanac restorana u Turskoj. Među njegovim slavnim gostima su bivša nogometna zvijezda Ronaldinho, zvijezda borilačkih sportova Khabib Nurmagomedov te mnogi drugi. 

Bivši hrvatski reprezentativac za Hrvatsku je osvojio srebro na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, a u ponedjeljak se na Instagram storyju prisjetio velike pobjede od 3-0 protiv Argentine, utakmice koju su igrali prije točno tri godine. 

Rakitić se prije manje od godinu dana oprostio od reprezentacije, a prvu utakmicu u dresu seniorske hrvatske nacionalne vrste odigrao je u 8. rujna 2007. godine pod vodstvom Slavena Bilića. Bila je to utakmica protiv Estonije u kvalifikacijama za Euro 2008., a samo četiri dana poslije protiv Andore je zabio prvi gol.

Hrvatska reprezentacija ovogodišnje Europsko prvenstvo otvorila je porazom protiv Engleske (1-0), nakon čega je odigrala remi sa Škotskom, ali je u trećem kolu uspješno svladala Škotsku 3-1 te je osigurala prolaz u osminu finala. 

Bilo je dosta kritika na Dalićev račun, ali i pojedine igrače u reprezentaciji zbog i ne baš tako dobrog nastupa 'vatrenih' na Euru pa su mnogi priželjkivali i Ivana Rakitića u redovima reprezentacije. 

Robert Prosinečki prije nekoliko je dana u studiju HTV-a rekao da bi ga vratio u reprezentaciju da je on izbornik.

- Ivan je počeo kod nas, jedan je od najvećih i sigurno je šteta što ne igra za reprezentaciju. Pogotovo u ovom dijelu gdje bi sigurno mogao dati još jako puno. Sigurno je da smo  i mi svi krivi što je tako brzo i tako lako otišao. I mi svi, i javnost, nije bilo: "Daj Raketa ostani", sasvim lagano smo pustili to, on je rekao da neće, a mi smo rekli "Hvala, super si bio", možda je trebalo više - rekao je. 

Iako je Rakitić, nekoliko mjeseci prije nego što je objavio odlazak iz reprezentacije, rekao da će gotovo sigurno nastupati za Hrvatsku na Euru, u međuvremenu je promijenio mišljenje i rekao zbogom.  

Sudjelovao je s 'vatrenima' na tri Europska prvenstva i dva Svjetska prvenstva. Ukupno je u dresu Hrvatske odigrao 106 utakmica te zabio 15 golova. 

Idi na 24sata

Komentari 24

  • JohnnyBravo 23.06.2021.

    Kupio hlačice "poplava", i jede Domačicu...

  • 23.06.2021.

    a da, kao tribali ste me lipo zamolit pa bi možda i igra, koga ni bez njega se more..

  • __gelipter__ 23.06.2021.

    tko je taj pokemon?

Komentiraj...
Vidi sve komentare