Obavijesti

Sport

Komentari 24

Mnogi zazivaju Ivana Rakitića: Evo kako on provodi ovaj Euro

Mnogi zazivaju Ivana Rakitića: Evo kako on provodi ovaj Euro

Ivan je počeo kod nas, jedan je od najvećih i sigurno je šteta što ne igra za reprezentaciju. Pogotovo u ovom dijelu gdje bi sigurno mogao dati još jako puno. I mi smo svi krivi što je tako brzo otišao, rekao je Prosinečki

VIDEO

Bivši hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić (33) na društvenim mrežama pohvalio se kako uživa sa suprugom Raquel Mauri u Dubaiju, a ovih su dana proslavili i osmu godišnjicu braka. 

POGLEDAJTE VIDEO: Ivan Rakitić

Pokretanje videa...

Rakitić 01:30

I dok se 'vatreni' u Rovinju pripremaju za daljnju fazu natjecanja Eura, Rakitić uživa u specijalitetima koje su za njega radili chefovi restorana, a čak se i sam okušao u spravljanju jela. 

''Zadovoljstvo mi je bilo upoznati vas, Abi. Nevjerojatno iskustvo, odličan show i sjajna večera'', napisao je Rakitić te se zahvalio kuharu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivan Rakitic (@ivanrakitic)

Sudjelovao je i u showu poznatog turskog chefa Buraka Özdemira kojeg na Instagramu prati vrtoglavih 23 milijuna ljudi te posjeduje lanac restorana u Turskoj. Među njegovim slavnim gostima su bivša nogometna zvijezda Ronaldinho, zvijezda borilačkih sportova Khabib Nurmagomedov te mnogi drugi. 

Bivši hrvatski reprezentativac za Hrvatsku je osvojio srebro na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, a u ponedjeljak se na Instagram storyju prisjetio velike pobjede od 3-0 protiv Argentine, utakmice koju su igrali prije točno tri godine. 

Rakitić se prije manje od godinu dana oprostio od reprezentacije, a prvu utakmicu u dresu seniorske hrvatske nacionalne vrste odigrao je u 8. rujna 2007. godine pod vodstvom Slavena Bilića. Bila je to utakmica protiv Estonije u kvalifikacijama za Euro 2008., a samo četiri dana poslije protiv Andore je zabio prvi gol.

Hrvatska reprezentacija ovogodišnje Europsko prvenstvo otvorila je porazom protiv Engleske (1-0), nakon čega je odigrala remi sa Škotskom, ali je u trećem kolu uspješno svladala Škotsku 3-1 te je osigurala prolaz u osminu finala. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivan Rakitic (@ivanrakitic)

Bilo je dosta kritika na Dalićev račun, ali i pojedine igrače u reprezentaciji zbog i ne baš tako dobrog nastupa 'vatrenih' na Euru pa su mnogi priželjkivali i Ivana Rakitića u redovima reprezentacije. 

Robert Prosinečki prije nekoliko je dana u studiju HTV-a rekao da bi ga vratio u reprezentaciju da je on izbornik.

- Ivan je počeo kod nas, jedan je od najvećih i sigurno je šteta što ne igra za reprezentaciju. Pogotovo u ovom dijelu gdje bi sigurno mogao dati još jako puno. Sigurno je da smo  i mi svi krivi što je tako brzo i tako lako otišao. I mi svi, i javnost, nije bilo: "Daj Raketa ostani", sasvim lagano smo pustili to, on je rekao da neće, a mi smo rekli "Hvala, super si bio", možda je trebalo više - rekao je. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivan Rakitic (@ivanrakitic)

Iako je Rakitić, nekoliko mjeseci prije nego što je objavio odlazak iz reprezentacije, rekao da će gotovo sigurno nastupati za Hrvatsku na Euru, u međuvremenu je promijenio mišljenje i rekao zbogom.  

Sudjelovao je s 'vatrenima' na tri Europska prvenstva i dva Svjetska prvenstva. Ukupno je u dresu Hrvatske odigrao 106 utakmica te zabio 15 golova. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku
DOLETJELO S TRIBINA

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku

Nedugo nakon što je potpisao kapu, u glavu mu je doletjela stvar koja je izgledala kao bidon, odnosno plastična sportska bočica za piće. Uhvatio se za glavu i pao na zemlju

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...
ODLAZAK ATRAKTIVNE TENISAČICE

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...

Camila Giorgi 2011. je izgubila sestru Antonelu u prometnoj nesreći, a tijekom teniske karijere nosila je uniforme vlastitog modnog brenda. Od tenisa je zaradila više od šest milijuna dolara, a obožava i modeling
Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida
ZAKULISNE IGRE

Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida

Modrić lovi rekord Paca Genta i ide po šesti ‘uhati’ trofej. Mbappé na ljeto dolazi u madridski Real i želi mu uzeti broj 10 i na njegovu poziciju dovesti svojeg prijatelja